Berita Teknologi

Semua perisian dikeluarkan di satu tempat

Kaitlyn Cimino / Android Authority

Galaxy Watch 4

Selamat datang ke Samsung Galaxy Watch 4 kemas kini hab. Di sini anda akan menemui maklumat terkini tentang keluaran perisian untuk Samsung 2021 jam tangan pintar. Kami akan memperincikan versi perisian tegar semasa untuk Galaxy Watch 4 dan Galaxy Watch 4 Classic dan memaklumkan anda jika terdapat kemas kini baharu yang dilancarkan.

Kemas kini siri Samsung Galaxy Watch 4 terkini

9 Disember 2022: Siri Galaxy Watch 4 semakin mendapat kemas kini kecil melalui Verizon. Ini biasanya bermakna versi Wi-Fi sahaja telah melihat kemas kini yang serupa atau akan mendapat kemas kini tidak lama lagi. Kemas kini perisian ini disertakan dengan versi perisian tegar R865USQU1GVK6 (40mm) dan R875USQU1GVK6 (44mm) serta menyediakan peningkatan prestasi dan peningkatan kepada jam tangan pintar.

Untuk menyemak kemas kini Galaxy Watch 4 pada peranti anda, pergi ke tetapan > Kemas kini perisian pada jam tangan anda. Atau, buka Aplikasi Galaxy Wearable pada telefon anda dan pergi ke Tetapan tonton > Tonton kemas kini perisian.

jangan ketinggalan: Ulasan Samsung Galaxy Watch 4

Kemas kini sebelumnya

  • 10 Oktober 2022: Pada bulan Oktober, Samsung menyiarkan kemas kini perisian yang sangat kecil kepada siri Galaxy Watch 4 (melalui 9to5Google). Log perubahan hanya mempunyai satu entri: “Kestabilan dan kebolehpercayaan sistem yang lebih baik.”
  • 15 September 2022: Samsung menolak versi stabil kemas kini One UI Watch 4.5 di seluruh dunia. Syarikat itu telah menguji kemas kini beta sejak Jun. Kemas kini akan datang dengan versi perisian tegar R870XXU1GVH2 dan akan membawa semua ciri serasi yang muncul pada Galaxy Watch 5 kepada Galaxy Watch 4.
  • 16 Jun 2022: Samsung kini menolak kemas kini keselamatan Jun 2022 kepada siri Galaxy Watch 4. Kemas kini ialah khabarnya dilancarkan di Eropah sekarang dan disertakan dengan versi perisian tegar R895FXXU1FVE1. Ia membawa penambahbaikan kepada kestabilan dan kebolehpercayaan sistem dan tidak banyak lagi.
  • 22 Mei 2022: Samsung akhirnya membuat Pembantu Google tersedia pada Galaxy Watch 4.
  • 4 Mei 2022: Samsung melancarkan kemas kini keselamatan Mei 2022 kepada siri Galaxy Watch 4 dengan versi perisian tegar R8**XXU1FVD4.
  • 7 April 2022: Kemas kini yang meningkatkan kestabilan dan kebolehpercayaan sistem serta membawa kemas kini kepada Samsung Health telah dilancarkan ke peranti pada bulan April. Kemas kini menampilkan versi perisian tegar R8**XXU1FVC8.
  • 10 Februari 2022: Samsung melancarkan kemas kini utama pertama pada tahun 2022 kepada Galaxy Watch 4. Kemas kini ini membawakan sistem penjejakan tidur kontekstual gamified yang dipertingkatkan, bimbingan kesihatan dan sasaran selang masa yang lebih baik untuk pelari dan penunggang basikal, dan muka jam tangan baharu dengan warna dan fon tambahan untuk pemain tinker. Kemas kini mempunyai berat sekitar 670MB dan termasuk versi perisian tegar R8**XXU1EVA8.
  • 11 November 2021: Kemas kini dengan versi perisian tegar R8**XXU1DUK1 tiba, membawa “kestabilan dan kebolehpercayaan sistem yang lebih baik” kepada boleh pakai.

Apakah perisian tegar yang anda jalankan pada Galaxy Watch 4 anda? Beritahu kami dalam ulasan. Selain itu, jika anda telah melihat OTA yang kami tidak tahu, tip kami!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Semua perisian dikeluarkan di satu tempat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker