Berita Teknologi

Samsung mendedahkan kerjasama Galaxy Z Flip 4 Luxury Box baharu dengan Gigi by Gassan

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Samsung telah bekerjasama dengan Gigi by Gassan untuk Galaxy Z Flip 4 baharu.
  • Galaxy Z Flip 4 akan mempunyai warna Emas Merah Jambu.
  • Ia akan dipadankan dengan gelang Gigi by Gassan yang boleh diukir.

Meneruskan trend kolaborasi fesyennya, Samsung telah mendedahkan bahawa ia telah menjalin kerjasama dengan Gigi by Gassan untuk mengeluarkan Galaxy Z Flip 4 Kotak Mewah.

mengikut SamMobile, Samsung dan Gigi oleh Gassan telah mencipta Kotak Mewah Galaxy Z Flip 4 yang akan membuat penampilan di Ekspo Masters di Amsterdam, Belanda. Jika anda tidak biasa dengan acara itu, ia dianggap sebagai salah satu pameran perniagaan paling eksklusif di Eropah. Tahun ini, pameran itu bermula semalam 8 Disember, dan berlangsung sehingga 12 Disember.

Termasuk dalam kotak mewah ialah Galaxy Z Flip 4 dan gelang berjenama mewah. Walaupun tiada apa-apa yang berbeza dari segi teknologi tentang Galaxy Z Flip 4, ia datang dalam warna eksklusif — Emas Merah Jambu. Bagi gelang itu pula, ia adalah gelang emas Gigi by Gassan yang mengandungi dua loket yang boleh diukir untuk menambah sentuhan peribadi.

Emas Merah Jambu Galaxy Z Flip 4

Nampaknya, kotak mewah itu dicipta secara eksklusif untuk Ekspo Masters dan dijual dalam kuantiti terhad. Jadi jika anda kebetulan berada di majlis tersebut, lebih baik anda bertindak cepat sebelum bekalan kehabisan. Bagi kami yang lain, nampaknya kami hanya perlu berpuas hati dengan Galaxy Z Flip 4 biasa.

Ini jauh daripada kali pertama Samsung bekerjasama dengan jenama fesyen. Sebelum ini, gergasi teknologi Korea itu telah bergabung dengan syarikat seperti Lacoste, Maison Margiela, Prosto dan banyak lagi. Dan kemungkinan Samsung akan terus melakukan perkongsian terhad ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung mendedahkan kerjasama Galaxy Z Flip 4 Luxury Box baharu dengan Gigi by Gassan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker