Berita Teknologi

Samsung Galaxy A34 boleh datang dalam empat warna funky

TL;DR

  • Warna Samsung Galaxy A34 baru sahaja bocor.
  • Jika khabar angin itu tersebar, ia boleh datang dalam warna Lime, Perak, Grafit dan Violet.
  • Reka bentuk keseluruhan telefon kelihatan selaras dengan gaya khabar angin siri Galaxy S23.

Samsung kadang-kadang heboh dengan warna yang ditawarkan dengan telefon pintarnya. Biasanya, syarikat itu memainkannya dengan selamat dengan beberapa warna neutral, tetapi juga memberikan satu warna liar untuk orang yang sukakan sedikit variasi.

Terima kasih kepada kebocoran, kami kini mempunyai idea tentang apa yang diharapkan dengan warna Samsung Galaxy A34. Dalam sedikit perubahan untuk Samsung, nampaknya Galaxy A34 boleh datang dalam satu warna neutral dan tiga warna funky.

mengikut TheTechOutlook, yang menyebabkan kebocoran, Galaxy A34 boleh datang dalam warna Lime, Silver, Violet dan Graphite. Anda boleh melihat laluan warna dalam bentuk bocornya di bawah.

Warna Samsung Galaxy A34

Terutama, bahagian belakang telefon bajet ini kelihatan seperti bahagian belakang yang bocor siri Galaxy S23. Setiap lensa kamera belakang mempunyai potongannya sendiri, perubahan ketara daripada modul yang kita lihat pada siri Galaxy S21 dan S22.

Jika reka bentuk ini semua terbukti tulen, ini bermakna Samsung boleh menggunakan satu bahasa reka bentuk yang konsisten merentas barisan Galaxy S dan Galaxy Anya. Ini akan menjadikan perkara lebih mudah untuk pengguna dan juga membantu mengukuhkan identiti jenama Samsung.

Kami menjangkakan siri Galaxy S23 akan dilancarkan pada awal Februari. Ada kemungkinan kita dapat melihat pelancaran Galaxy A34 sebelum itu. Nantikan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung Galaxy A34 boleh datang dalam empat warna funky
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker