Berita Teknologi

Samsung berjanji untuk melengkapkan pelancaran One UI 5 dalam masa 4 hari akan datang

C. Scott Brown / Android Authority

TL;DR

  • Samsung telah mendedahkan bahawa pelancaran One UI 5 akan selesai menjelang akhir tahun ini.
  • Syarikat itu menambah bahawa ini adalah pelancaran One UI terpantasnya.

Samsung telah melakukan kerja yang hebat untuk menolak Android 13-berasaskan Satu UI 5 kemas kini kepada pelbagai perantinya, dengan perdana, renjer pertengahan dan banyak lagi semuanya menerima kulit Android baharu.

Kini, syarikat telah mengeluarkan a jawatan di tapak web Bilik Beritanya, mendakwa bahawa keluaran One UI 5 adalah pelancaran terpantasnya. Secara lebih khusus, Samsung berkata ia berjaya menolak One UI 5 kepada lebih 46 peranti dalam masa kurang daripada dua bulan (sehingga 9 Disember).

Jenama Korea juga menggunakan siaran itu untuk mendedahkan bahawa ia menyasarkan untuk melengkapkan pelancaran One UI 5 menjelang akhir tahun — dalam masa empat hari jika kami sertakan hari ini (28 Disember). Dalam erti kata lain, anda tidak perlu menunggu lama jika anda mempunyai peranti yang layak tetapi belum menerima kemas kini Android baharu lagi.

Adakah telefon Samsung anda menerima One UI 5 lagi?

13 undi

Beberapa peranti paling menonjol yang kini menjalankan One UI 5 termasuk siri Galaxy S20 dan kemudian, siri Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip dan yang lebih baharu, Galaxy Z Fold 2 dan yang lebih baharu, serta beberapa telefon siri Galaxy A dan M.

Walau apa pun, kulit perisian baharu Samsung membawa beberapa ciri ke meja. Ini termasuk lebih banyak pilihan pemperibadian, kefungsian Mod dan Rutin, widget cadangan pintar, pengekstrakan teks daripada imej/skrin dan banyak lagi. Berita itu juga datang selepas ia muncul Satu UI 5.1 mungkin dalam ujian sekarang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Samsung berjanji untuk melengkapkan pelancaran One UI 5 dalam masa 4 hari akan datang
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker