Berita Teknologi

Rumah anda untuk buku lama, basikal dan Tablet Pixel

TL;DR

  • Tablet Pixel nampaknya telah muncul di Facebook Marketplace.
  • Penyenaraian ini juga memberi kita pandangan pada dok dan pengecas.
  • Tablet Google hanya ditetapkan untuk dilancarkan tahun depan.

Google sedang bersiap sedia untuk melancarkan Tablet Pixel pada 2023, menjadi senarai pertama syarikat dalam beberapa tahun. Kini, nampaknya tablet itu mungkin telah bocor pada platform utama.

Tablet Pixel yang jelas dan kombo dok telah muncul di Facebook Marketplace, dikesan oleh ShrimpApplePro di Twitter (h/t: 9to5Google). Tidak jelas sama ada penyenaraian masih tersedia sehingga berita ini ditulis. Lihat galeri di bawah untuk melihat peranti dan dok dengan lebih baik.

Butiran tablet terkenal lain yang dilihat di sini termasuk jalur warna hitam, storan 256GB dan lihat pada UI (termasuk bar tugas dan skrin utama). Jika tidak, kami juga dapat melihat dengan baik pada dok dan penyesuai pengecasan yang kelihatan serupa dengan Nest Hub Maks pengecas.

Syarikat teknologi sering membenamkan butiran pengenalpastian pada peranti prakeluaran mereka untuk mengelakkan kebocoran (cth corak khusus pada perkakasan itu sendiri), membolehkan mereka membunuh peranti ini dari jauh jika perlu. Dengan berkata demikian, kami tidak dapat melihat sebarang bukti tentang ini dalam tangkapan ini. Tetapi masih ada kemungkinan sesiapa yang membeli peranti ini akan mendapat batu bata.

Walau apa pun, berita itu datang selepas a Prototaip Pixel 7 muncul di Facebook Marketplace lebih tiga bulan sebelum tarikh pelancaran rasmi. Tambahan pula, Pixel 6a juga sekejap muncul di etalase pihak ketiga Facebook lebih sebulan sebelum tarikh jualannya. Jadi ini bukan kali pertama kami melihat produk Pixel di Marketplace dan mungkin ini bukan kali terakhir.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Rumah anda untuk buku lama, basikal dan Tablet Pixel
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker