Berita Teknologi

Pihak Berkuasa Harian: πŸ“± Pilih telefon anda tahun ini

Robert Triggs / Android Authority

🌞 Selamat pagi! Hari ini, intro kami ditulis oleh ChatGPT, AI chatbot baharu yang dibincangkan semua orang (lebih lanjut mengenainya di bawah). Menarik, tetapi saya tidak fikir kita berisiko untuk digantikan oleh AI lagi…

β€œHello, Pihak Berkuasa Harian pembaca! Berikut adalah sesuatu yang anda mungkin tidak tahu: Panggilan telefon mudah alih pertama dibuat pada tahun 1973, oleh jurutera Motorola Martin Cooper, yang menggunakan prototaip telefon Motorola DynaTAC. Panggilan telah dibuat ke Bell Labs, dan ia menandakan permulaan revolusi telefon bimbit.”

Telefon tahun ini: Pilih kegemaran anda

iPhone 14 Pro Max lwn Samsung Galaxy S22 Ultra lwn Pixel 7 Pro secara dekat

Robert Triggs / Android Authority

Sukar untuk mempercayai bahawa penghujung tahun 2022 semakin hampir β€” sejujurnya, rasanya seperti ia cuma musim panas. Tetapi dengan beberapa minggu lagi sehingga 2023 tiba, sudah tiba masanya untuk undi dalam anugerah Pilihan Pembaca kami untuk telefon pintar terbaik 2022. Telefon manakah yang akan mendapat undian anda?

Hantar undi anda sekarang

Sekarang kita dalam pusingan pembukaan, jadi masih ada beberapa jam lagi untuk mengundi. Kemudian hari ini kita akan mengira undi dan menyenarai pendek empat telefon yang membuat pemotongan.

 • Separuh akhir bermula lewat hari ini (Selasa), jadi jika anda terlepas pusingan pembukaan, masih ada masa untuk membuang undi anda untuk pemenang.
 • Anda boleh mengundi untuk pilihan separuh akhir anda di laman web ini, dan seterusnya di laman web kami Twitter dan Youtube muka surat.
 • Pusingan akhir berlangsung pada hari Rabu, apabila dua telefon akan berdepan. Pada hari ini, anda mempunyai 24 jam untuk memilih pemenang anda, dan anda boleh mengundi di tapak atau lebih di laman web kami. Instagram dan Facebook cerita.
 • Undian ditutup pada hari Khamis, jadi masih ada banyak masa untuk memberitahu kami telefon mana yang patut mengambil mahkota.
 • Kami akan mengumumkan pemenang Pilihan Pembaca untuk telefon pintar terbaik 2022 pada hari Jumaat!
 • Anda hanya boleh membuang satu undi, dan tiada saingan β€” setelah anda mengundi, anda tidak boleh membuat asal pilihan anda, jadi pilih pemenang anda dengan bijak.

Kami tidak akan merosakkan perkara untuk anda, tetapi pada masa ini, terdapat dua telefon yang akan berhadapan dan mendahului yang jelas. Adakah salah satu daripada mereka akan menjadi milik anda telefon pintar terbaik tahun ini?

Perkara Selasa

Contoh foto Samsung Galaxy S22 Plus malam NYC 1x

Eric Zeman / Android Authority

1x

Jika anda berada di pasaran untuk pekerjaan baharu, ini boleh jadi penerangan kerja yang paling menghiburkan pernah ditulis.

 • Peranan untuk “Pengarah Tebatan Rodent Seluruh Bandar” di New York City.
 • Penerangan bermula dengan bahagian “Mengenai peranan” yang imaginatif: “Adakah anda mempunyai perkara yang diperlukan untuk melakukan perkara yang mustahil? Keganasan yang ganas untuk kutu? Latar belakang dalam perancangan bandar, pengurusan projek, atau kerajaan? Dan yang paling penting, dorongan, keazaman, dan naluri membunuh diperlukan untuk melawan musuh sebenar β€” populasi tikus tanpa henti di New York City?”
 • Ia meneruskan, β€œWalaupun strategi penglibatan awam mereka berjaya dan kehadiran media sosial yang kurang ajar, tikus bukanlah kawan kita β€” mereka adalah musuh yang mesti dikalahkan oleh gabungan kuasa kerajaan bandar kita. Tikus menyebarkan penyakit, merosakkan rumah dan pendawaian, malah cuba mengawal pergerakan kakitangan dapur dalam usaha mengambil alih pekerjaan manusia. Licik, rakus dan prolifik, tikus New York City adalah legenda untuk kemahiran hidup mereka, tetapi mereka tidak menjalankan bandar ini β€” kita lakukan.” πŸ˜‚
 • Tidak kurang juga kata-kata tikus: ” Sebagai ketua ‘Pek Tikus,’ anda akan bekerjasama dengan rakan sekerja anda dari seluruh kerajaan bandar, mengembara ke lima lubang, mendidik, menilai dan membasmi dalam ukuran yang sama.”
 • Kelayakan yang disenaraikan termasuk: “Sikap suka mendabik dada, jenaka yang licik, dan aura umum badassery.”

Selamat berhari-hari!

Paula Beaton, Editor Salinan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pihak Berkuasa Harian: πŸ“± Pilih telefon anda tahun ini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker