Berita Teknologi

OnePlus 10T Marvel Edition bukanlah telefon superhero dalam erti kata sebenar

TL;DR

  • OnePlus melancarkan OnePlus 10T Marvel Edition di India.
  • Kotak edisi terhad mengandungi OnePlus 10T dan beberapa barangan Marvel untuk menghiasi telefon.

OnePlus melancarkan Edisi Marvel 10Tberpatutan Snapdragon 8 Plus Gen 1 perdana. Tiada apa-apa perubahan pada bahagian dalam atau luar telefon. Ia hanya datang dalam kotak edisi terhad dengan beberapa barangan Marvel.

Anda mendapat tiga aksesori bertema Marvel dengan OnePlus 10T Marvel Edition, termasuk sarung Iron Man, soket pop Captain America dan dudukan telefon Black Panther. Telefon itu sendiri akan menjadi model storan 16GB RAM + 256GB dalam warna Moonstone Black.

OnePlus sebelum ini bekerjasama dengan Marvel untuk OnePlus 6 Avengers Edition, yang menampilkan simbol Avengers keemasan di bahagian bawah belakang unit dengan panel belakang ungu, gaya kevlar, “bertekstur gentian”. Malangnya, OnePlus 10T Edisi Marvel baharu ini tidak seperti telefon hebat itu.

Buat masa ini, nampaknya peranti itu akan tersedia di India pada hujung minggu. Ia disenaraikan di Kedai Disney, dan syarikat itu mungkin mempunyai sangat sedikit unit yang tersedia untuk versi 10T ini. Tiada maklumat mengenai keluaran global kotak edisi khas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus 10T Marvel Edition bukanlah telefon superhero dalam erti kata sebenar
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker