Berita Teknologi

Kertas dinding Rabu: Kertas dinding Android 2022-12-21

C. Scott Brown / Android Authority

Selamat datang ke Kertas Dinding Rabu! Dalam pusingan mingguan ini, kami akan memberikan anda segelintir Kertas dinding Android anda boleh memuat turun dan menggunakan pada telefon, tablet anda, malah komputer riba/PC anda. Imej akan datang daripada orang ramai di sini Android Authority serta pembaca kami. Semua percuma untuk digunakan dan datang tanpa tera air. Format fail ialah JPG dan PNG, dan kami akan menyediakan imej dalam kedua-dua mod landskap dan potret, supaya ia akan dioptimumkan untuk pelbagai skrin.

Untuk dinding terbaharu serta semua yang dari minggu sebelumnya, lihat pautan Drive ini. Ingin menyerahkan sendiri? Pergi ke bahagian bawah artikel ini.


Kertas dinding Rabu: 21 Disember 2022

Minggu lagi, satu lagi set kertas dinding Android yang hebat untuk anda kongsikan! Ingat bahawa kami sentiasa mencari kiriman daripada pembaca kami. Pergi ke bahagian bawah artikel ini untuk mengetahui cara anda boleh menampilkan salah satu imej anda dalam Kertas Dinding Rabu yang akan datang!

Kami mempunyai tiga imej hebat daripada pembaca kami yang akan kelihatan hebat pada telefon, tablet atau PC anda. Seperti biasa, kami juga mempunyai beberapa imej dari Android Authority pasukan.

Daripada Android Authority pasukan, kami mempunyai tangkapan makro magenta yang menakjubkan daripada Robert Triggs. Kami juga mempunyai pukulan menenangkan sehelai daun di atas tanah oleh Rita El Khoury. Akhirnya, kami mempunyai tangkapan comel seekor landak laut kecil seperti yang difoto oleh Hadlee Simons.

Pastikan anda memuat turun foto ini dalam peleraian tinggi dari pautan Drive ini!

Cara menyerahkan kertas dinding Android anda sendiri

Kami sangat teruja untuk melihat sumbangan anda sendiri kepada projek Wallpaper Wednesdays kami. Sebelum menghantar, berikut adalah peraturan:

  • Penyerahan anda hendaklah ciptaan anda sendiri. Ini bermakna foto yang anda ambil, seni digital yang anda cipta, dsb. Tolong jangan serahkan karya orang lain. Itu tidak hebat.
  • Anda mesti bersetuju untuk membiarkan Android Authority kongsi kertas dinding Android anda secara percuma dengan sesiapa sahaja yang mahukannya.
  • Kami tidak akan menerima imej bertanda air. Walau bagaimanapun, anda akan mendapat kredit dan pautan dalam artikel itu sendiri. Kami boleh memaut ke tapak web anda, Twitter anda, Instagram anda, dsb.

Bersedia untuk menyerahkan? Hantarkan e-mel kepada kami melalui klik di sini. Anda perlu memasukkan versi resolusi tertinggi imej yang anda boleh berikan, nama anda dan penerangan ringkas tentang imej itu. Jika anda mahu kami memautkan ke halaman yang anda miliki dalam kredit anda, sila berikan itu juga, tetapi itu adalah pilihan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kertas dinding Rabu: Kertas dinding Android 2022-12-21
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker