Berita Teknologi

Kebocoran baharu mendedahkan telefon pintar Lenovo ThinkPad

Ryan McNeal / Android Authority

TL;DR

  • Motorola dilaporkan melancarkan telefon pintar ThinkPhone baharu pada tahun 2023.
  • Penjenamaan ThinkPhone nampaknya disambungkan ke komputer riba ThinkPad Lenovo.
  • ThinkPhone mungkin mempunyai spesifikasi mewah.

Pernahkah anda terfikir apa yang akan berlaku jika Lenovo mengambil komputer riba ThinkPad dan mengubahnya menjadi telefon? Kami tidak melakukannya, tetapi kini kami tahu terima kasih kepada kebocoran yang telah mendedahkan Motorola ThinkPhone dan spesifikasinya.

Seperti yang anda ketahui, Motorola adalah sebahagian daripada Lenovo. Syarikat yang terkenal dengan komputer ribanya telah memperoleh Motorola pada 2014, tetapi kedua-dua jenama itu kebanyakannya kekal berasingan antara satu sama lain. Tetapi nampaknya status quo itu akan berubah dalam masa terdekat.

Mengikut kebocoran yang diperolehi oleh Tinjauan Teknologi, Motorola mungkin sedang bersedia untuk melancarkan telefon pintar yang berjenama serupa dengan ThinkPad yang dipanggil ThinkPhone. Berdasarkan imej, ThinkPhone bukan sahaja akan berkongsi penjenamaan yang serupa, tetapi logo itu juga menggunakan fon yang sama seperti ThinkPad.

masuk semula Oktober, kami melaporkan khabar angin tentang telefon bimbit yang mempunyai lencana ThinkPhone di bahagian belakang. Kebocoran ini nampaknya adalah telefon yang dipersoalkan.

Telefon yang kelihatan berorientasikan perniagaan mungkin berukuran 158.7 x 74.4 x 8.3mm, mempunyai bateri 5,000mAh dengan pengecasan pantas 68W, mempunyai paparan 6.6 inci poLED 144Hz dan mempunyai badan gentian karbon palsu. Kebocoran itu juga mencadangkan telefon boleh mempunyai persediaan tiga kamera dengan kamera utama 50MP, ultralebar 13MP dan sensor kedalaman 2MP. Bahagian hadapan dilaporkan mempunyai penembak hadapan 32MP dengan fokus auto.

Salah satu butiran kekurangan kebocoran, malangnya, adalah sebarang sebutan mengenai ketersediaan. Tidak diketahui di mana atau bila sesiapa sahaja boleh mendapatkan telefon ini. Bagaimanapun, kebocoran itu menunjukkan bahawa telefon itu boleh dilancarkan pada 2023.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran baharu mendedahkan telefon pintar Lenovo ThinkPad
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker