Berita Teknologi

Jam tangan pintar yang lebih murah, pada kos

TL;DR

  • Pemegang lesen jenama Motorola telah mengumumkan Moto Watch 100 dan Moto Buds 600 ANC.
  • Jam tangan itu membuang Wear OS dan skrin OLED untuk tag harga yang jauh lebih murah.
  • Fon telinga membawakan Fast Pair, Snapdragon Sound dan banyak lagi dengan harga $149.

Motorola telah membenarkan jenama lain melesenkan namanya untuk produk teknologi buat sementara waktu sekarang, dengan jam tangan pintar dan fon telinga mengetuai pertuduhan dalam hal ini.

Kini, kami mempunyai dua produk berjenama Moto baharu yang sedang bersaing CES 2023 mesin tenun, iaitu Moto Watch 100 dan Moto Buds 600 ANC.

Moto Watch 100: Jam tangan murah dengan pengesanan jatuh

Moto Watch 100 komposit

Hadlee Simons / Android Authority

Moto Watch 100 ialah jam tangan pintar berjenama Moto terbaru eBuyNow, datang beberapa tahun selepas but semula Moto 360. Kali ini, pemegang lesen jenama itu beralih daripada pendekatan premium kepada cadangan yang lebih berpatutan.

Jangkakan untuk membayar $99.99 untuk Moto Watch baharu, tetapi anda juga mendapat beberapa pengurangan akibatnya. Sebagai permulaan, peranti boleh pakai menjalankan “OS Moto Watch” asas sebagai ganti Wear OS. Dengan berkata demikian, pengalaman perisian asas ini juga membolehkan penambahbaikan hayat bateri yang ketara, dengan syarikat itu menuntut sehingga dua minggu jus.

Berkaitan: Jam tangan pintar murah terbaik yang berbaloi untuk dibeli

Pemotongan ketara lain berbanding jam tangan Wear OS yang asal termasuk skrin LCD bulat 1.3 inci sebagai ganti paparan OLED, nampaknya tiada storan yang boleh diakses pengguna dan tiada sambungan Wi-Fi.

Jika tidak, anda boleh mengharapkan pemantauan kadar jantung, penjejakan SpO2, 28 mod sukan, rintangan air 5ATM, Google Fit dan Strava penyepaduan, GPS dan enam muka jam pilihan anda. Tambahan pula, eBuyNow mendakwa ini adalah jam tangan termurah di pasaran dengan fungsi pengesanan jatuh.

Moto Watch 100 kini boleh didapati dalam pilihan warna Glacier Silver dan Phantom Black.

Moto Buds 600 ANC: Tawaran yang lebih digilap

Moto Buds 600 ANC diubah saiznya

SGW Global telah melancarkan pelbagai produk audio berjenama Moto selama ini, dan Moto Buds 600 ANC ialah tawaran terbaharunya. Ini mengikuti Moto Buds-S ANCyang kami SoundGuys rakan sekerja memanggil “pengalaman yang agak menjemukan dalam amalan.”

Moto Buds baharu menawarkan tanda harga $149 yang sama tetapi membawa beberapa tambahan yang ketara ke meja. Bermula dengan penambahan berkaitan audio, syarikat menggembar-gemburkan sokongan Snapdragon Sound untuk muzik dan kualiti panggilan yang dipertingkat, sokongan untuk teknologi AptX Adaptive dan teknologi tangkapan suara yang jelas untuk mengurangkan hingar latar belakang.

Fon telinga wayarles sebenar baharu ini juga membawakan berbilang titik Bluetooth supaya anda boleh menyambung ke dua peranti sekaligus Pasangan Cepat teknologi untuk gandingan lancar. Anda juga harus mengharapkan peningkatan hayat bateri dengan kes pengecasan, dengan jumlah jus yang dituntut selama 26 jam berbanding 18 jam model sebelumnya.

Anda masih mendapat beberapa ciri biasa pada Moto Buds 600 ANC sebaliknya, seperti sokongan pengecasan wayarles untuk kes itu, pembatalan hingar hibrid, kawalan sentuh, Pembantu Google sokongan, penarafan IPX5 dan mod mono.

Jangkakan Moto Buds 600 ANC akan mula dijual pada bulan Januari, walaupun ia boleh diperoleh sebagai sebahagian daripada bundle Motorola Edge 30 Fusion sekarang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Jam tangan pintar yang lebih murah, pada kos
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker