Berita Teknologi

Imej Galaxy S23 yang bocor mendedahkan beberapa perubahan reka bentuk

TL;DR

  • Imej unit tiruan Galaxy S23 dan Galaxy S23 Plus telah muncul dalam talian.
  • Foto-foto itu mendedahkan beberapa perubahan reka bentuk antara S23 dan S22.
  • Tiada foto yang diambil bagi unit tiruan Galaxy S23 Ultra.

Semasa kami melangkah ke pelancaran akhirnya Samsung Galaxy S23, butiran tentang barisan yang akan datang telah terlepas dari celah-celahnya. Setakat ini, kami telah melihat paparan dan beberapa spesifikasi yang dikhabarkan, tetapi tiada apa-apa yang konkrit. Walau bagaimanapun, kebocoran hari ini memberikan kita pandangan terbaik pada Galaxy S23.

Imej asas Galaxy S23 dan S23 Plus telah muncul dalam talian. Foto tanpa sumber, disiarkan ke Slashleakstunjukkan unit dummy bagi telefon bimbit, yang merupakan versi peranti yang tidak berfungsi.

Daripada imej, kita dapat melihat bahawa Galaxy S23 dan S23 Plus mungkin mempunyai reka bentuk yang sedikit berbeza berbanding dengan rakan sejawatannya dari barisan S22. Nampaknya kedua-dua telefon mungkin mempunyai bingkai yang kurang melengkung berbanding keluarga S22, memilih badan yang lebih bersudut dengan bucu bulat.

Satu lagi perbezaan ketara ialah susun atur penderia kamera. Di mana kamera belakang S22 diletakkan bersama dalam selongsong, imej ini menunjukkan S23 dengan kamera yang menonjol dari belakang secara berasingan. Ini nampaknya disegerakkan dengan pemaparan bocor yang kami laporkan sebelum ini.

Sama seperti model tahun lepas, nampaknya Samsung sekali lagi boleh memilih untuk mempunyai varian Plus kelihatan sama dengan telefon asas. Berdasarkan imej, satu-satunya perbezaan yang ketara secara visual ialah saiz S23 Plus.

Tidak seperti Galaxy S23 dan S23 Pro, nampaknya Galaxy S23 Ultra mungkin akan mengekalkan faktor bentuk yang sama seperti S22 Ultra. Akibatnya, ia kelihatan berbeza dengan adik-beradiknya.

Perlu diingat, ini bukan foto rasmi daripada Samsung. Ia hanyalah kebocoran daripada sumber yang tidak ditentukan. Sehingga Samsung secara rasmi mendedahkan telefon bimbitnya yang seterusnya, kami tidak akan mengetahui sepenuhnya reka bentuk sebenar peranti tersebut.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Imej Galaxy S23 yang bocor mendedahkan beberapa perubahan reka bentuk
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker