Berita Teknologi

Google mengumumkan sambungan Chrome kegemarannya tahun ini

Edgar Cervantes / Android Authority

TL;DR

  • Google telah mendedahkan pilihannya untuk sambungan Chrome terbaik tahun ini.
  • Pemenang telah dipilih daripada empat kategori termasuk produktiviti, fokus, permainan dan tontonan, dan pembelajaran.

Google membenarkan pengguna untuk menyesuaikan mereka penyemak imbas Chrome dalam pelbagai cara. Salah satu cara sedemikian ialah dengan memasang sambungan yang menjadikan Chrome berfungsi paling baik untuk anda. Memandangkan penghujung tahun ini, Google telah mendedahkan sambungan mana yang dipercayai adalah yang terbaik pada tahun ini.

Hari ini, pada syarikat itu blogGoogle mengumumkan pilihannya untuk sambungan Chrome terbaik 2022. Nampaknya gergasi teknologi itu memilih pemenang berdasarkan empat kategori termasuk produktiviti, fokus, permainan dan tontonan serta pembelajaran.

Untuk kategori produktiviti, Google memilih:

  • Tango: Apl yang menjana panduan cara secara automatik apabila anda merakam diri anda melalui proses.
  • SwiftRead: Apl membaca pantas yang mendakwa dapat membantu pengguna membaca dua hingga tiga kali lebih pantas.
  • Pelapik: Alat penyelidikan yang membolehkan anda menyerlahkan, menyimpan, menyusun dan mendapatkan cadangan bacaan.
  • Karang AI: Alat penulisan AI.
  • Visbug: Alat yang membolehkan pereka bentuk membuat perubahan pada teks dan imej di tapak web.
  • Semak Slot Visa AS: Membolehkan anda menyemak pembukaan visa AS.

Kategori seterusnya adalah untuk fokus dan termasuk dua pilihan: Pengurus Tab Workona dan Gerak Isyarat Chrome CrXMouse. Sambungan bekas membantu mengurus tab anda yang tidak terkira banyaknya, manakala sambungan terakhir mencipta pintasan navigasi tetikus tersuai.

Untuk permainan dan tontonan, Google juga hanya memilih dua sambungan. Pilihan pertama dalam kategori ini, RoPro, ditujukan kepada pemain Roblox. Sambungan ini menambah ciri unik pada permainan. Pilihan kedua ialah eJoy, yang membolehkan pengguna menonton filem dan video dengan dua sari kata dalam bahasa berbeza untuk pembelajaran bahasa.

Kategori akhir, pembelajaran, ditujukan kepada pelajar dan juga hanya mempunyai dua pilihan. Equatio, pembantu matematik digital, adalah pilihan pertama, diikuti oleh MyBib: Penjana Petikan Percuma.

Sejurus sebelum awal Disember, Google juga mendedahkan pilihannya untuk aplikasi terbaik dalam Gedung Google Play. Untuk senarai itu, Google memilih Dream by Womb sebagai aplikasi keseluruhan terbaik.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Google mengumumkan sambungan Chrome kegemarannya tahun ini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker