Berita Teknologi

Apakah penambahbaikan yang anda mahu lihat daripada kamera telefon pintar pada tahun 2023?

Robert Triggs / Android Authority

Pengalaman kamera adalah salah satu pertimbangan terbesar apabila membeli telefon pintar, sekurang-kurangnya mengikut keputusan sebuah Android Authority tinjauan pendapat kembali pada tahun 2021. Malah, kira-kira tiga perempat daripada responden mengatakan ia adalah salah satu daripada beberapa pertimbangan utama sekurang-kurangnya.

Tetapi apakah penambahbaikan khusus yang sebenarnya anda mahu lihat kamera telefon pintar pada tahun 2023, walaupun? Itulah topik tinjauan pendapat pilihan kami hari ini. Jadi teruskan dan buat keputusan anda melalui tinjauan pendapat di bawah.

Apakah yang anda mahu lihat daripada kamera telefon pintar pada tahun 2023?

411 undi

Masih terdapat sedikit ruang untuk penambahbaikan mengenai pengambilan siang hari, tangkapan cahaya malap dan tangkapan swafoto, sama ada melalui pengurangan hingar, HDR yang dipertingkatkan, pengurangan kabur gerakan atau peningkatan tahap perincian. Kami juga boleh memahami sebab anda mahukan video yang lebih baik, sebagai iPhone masih mempunyai reputasi untuk menawarkan kualiti video yang unggul kepada peranti Android.

saya? Saya ingin melihat zum yang dipertingkatkan pada tahun 2023, kerana beberapa jenama seperti OnePlus, Oppo dan Apple telah mengabaikan zum jarak jauh walaupun seperti Google dan Samsung meleret ke hadapan. Namun begitu, anda boleh memberikan jawapan anda melalui tinjauan pendapat di atas.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah penambahbaikan yang anda mahu lihat daripada kamera telefon pintar pada tahun 2023?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker