Berita Teknologi

Anda fikir Google mempunyai tahun yang baik untuk perisian dan perkakasan

Dhruv Bhutani / Android Authority

Google mempunyai a cukup mantap 2022 untuk sebahagian besar, menurut AA rakan sekerja Rob Triggs, menyatakan bahawa syarikat itu hampir tetapi “tidak memahami” perkara.

Namun, apakah pendapat anda tentang Google 2022 dari segi perkakasan dan perisian? Kami menyiarkan tinjauan pendapat ini dalam artikel Rob, dan inilah yang anda beritahu kami.

Apakah pendapat anda tentang tahun Google dalam perkakasan dan perisian?

Keputusan

Ini adalah tinjauan pendapat yang agak popular, dengan hampir 2,400 undian dibuat sehingga berita ini ditulis. Pilihan yang paling popular? Ternyata, 48.4% responden merasakan Google mempunyai tahun yang hebat dan mereka lebih percaya pada visi syarikat.

β€œBanyak naik, ada yang turun. Saya optimis,” merupakan naib juara, meraih 33.24% undian. Dalam erti kata lain, lebih 80% pembaca yang ditinjau berpendapat kebaikan mengatasi keburukan Google pada tahun 2022.

Kita dapat melihat sebab orang akan berasa seperti ini, kerana syarikat itu menyampaikan peranti Pixel 7 dan Pixel 6a yang diterima baik. Firma itu juga membawakan kemas kini yang kukuh dalam bentuk Android 13. Ia tidak semuanya baik, kerana Pixel Watch menerima sambutan bercampur-campur manakala Stadia dibatalkan secara mengejut.

Jika tidak, 12.59% responden mengundi “ada yang naik, ada yang menurun. Saya tunggu lagi.” Akhirnya, hanya 5.75% pembaca yang ditinjau merasakan kegagalan Google mengatasi kemenangannya pada tahun 2022.

Komen

  • HonzaCZ: Saya berpuas hati dengan Pixels tahun ini. Pixel 7 ialah telefon terbaik yang pernah saya gunakan dan Pixel Watch adalah bagus. Namun, saya tidak begitu bersetuju dengan pengambilan Pixel Watch anda. Bezel tidak cukup besar untuk memberi perhatian sebanyak ini.
  • Felipe Barousse: Tahun ini, seperti yang berlaku pada 2021 Google mengecewakan banyak pihak… Kenapa? Kerana ia terus melumpuhkan peranti Pixel mereka: jika pemilik memutuskan untuk membawa peranti Pixelnya ke negara tempat Pixels tidak dijual secara rasmi dan memasukkan SIM (atau menggunakan e-SIM) daripada pengendali tempatan dari negara itu, tindakan mudah itu segera melumpuhkan 5G, VoLTE, VoWiFi pada Pixel. Google tidak faham bahawa ini adalah peranti MUDAH ALIH yang kami bawa ke mana sahaja kami pergi ke tempat kerja atau meluangkan sedikit masa dan perlu digunakan pada rangkaian selular 5G yang serasi sepenuhnya di tempat tersebut. Itu telah membuatkan saya meninggalkan peranti Google dan Pixel sepenuhnya, sama seperti saya menyukainya dan telah menjadi pengguna telefon Google sejak Nexus One. Maafkan Google dengan sikap jahat dan jahat itu, tiada lagi Pixel untuk saya.
  • James Sarino: Saya gembira dengan kedua-dua Pixel 7 Pro dan Buds Pro saya, dan tidak sabar-sabar untuk lelaran Pixelbook yang seterusnya (masih mempunyai Pixelbook 2017 “Eve” saya). Saya kecewa Google menghalangnya. Saya mahu menyukai Pixel Watch, tetapi ia berasa terjejas. Setelah memiliki LG G Watch ketika itu dikeluarkan pada suatu hari, saya tidak merasa terpaksa untuk melalui jalan itu lagi. Jadi, akan tunggu dan lihat apa yang akan dibawa oleh 2023, dan berharap Pixel Watch dan Tablet generasi seterusnya akan menjadi baik.
  • eszklar: Pixel Watch bagi saya mengecewakan. Siri Pixel 7 hanyalah lelaran siri Pixel 6 tetapi dilakukan dengan baik. Tahun depan, bagaimanapun, dengan Pixel Tablet(s) dan Pixel Fold(mampu) adalah apa yang saya tunggu. Selain itu, memandangkan peta jalan Pixel masa hadapan yang bocor baru-baru ini (jika benar dan jika Google melaksanakannya) masa yang menarik menanti.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Anda fikir Google mempunyai tahun yang baik untuk perisian dan perkakasan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker