Berita Teknologi

Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro membuat kebocoran: Apa pendapat anda?

TL;DR

  • Paparan Xiaomi 13 dan 13 Pro telah bocor dalam talian.
  • Imej menunjukkan bonggol kamera yang besar dan skrin melengkung untuk model Pro.
  • Varian vanila nampaknya diilhamkan oleh iPhone 14.

Kemas kini: 7 November 2022 (4:09 PG ET): Selepas membocorkan rendering Xiaomi 13 Pro, pembocor Steve Hemmerstoffer kini telah mengeluarkan imej model vanilla Xiaomi 13 dengan kerjasama BandingkanDail.

Tidak lama kemudian, standard Xiaomi 13 kelihatan sangat mirip dengan iPhone 14 dengan mengabaikan paparan melengkung model Pro dan pendahulunya, Xiaomi 12. Pembocor itu menyatakan bahawa peranti itu mempunyai skrin rata 6.2 inci dengan lubang tebuk berpusat. .

Bonggol kamera belakang adalah segi empat sama dengan sistem tiga kamera, dan telefon ini dilaporkan berukuran 152.8 x 71.5 x 8.3 mm.

Itu sahaja yang kita tahu buat masa ini. Kebocoran itu tidak mendedahkan lagi spesifikasi telefon tersebut.


Artikel asal: 7 November 2022 (2:58 PG ET): Xiaomi dijangka melancarkan Xiaomi 13 siri secepat bulan depan, dan kami sudah mempunyai beberapa kebocoran kecil untuk diteruskan. Kini, seorang pembocor veteran telah membuka penutupnya dengan rendering Xiaomi 13 Pro.

Pembocor yang kerap Steve ‘OnLeaks‘ Hemmerstoffer dan Zoutons telah menyiarkan paparan telefon Pro akan datang Xiaomi, lengkap dengan dimensi yang sepatutnya. Semak gambar di bawah.

Imej menunjukkan bonjolan kamera belakang yang cukup besar, lengkap dengan tiga sensor dan denyar. Jadi mereka yang mengharapkan sesuatu yang lebih simetri seperti Pixel 7 ProVisor kamera mungkin kecewa. Paparan Xiaomi 13 Pro juga menunjukkan paparan melengkung, dikatakan berukuran ~6.55-inci, lengkap dengan potongan lubang tebuk yang dipasang di tengah.

Kita juga boleh melihat empat titik di bahagian atas telefon. Xiaomi adalah salah satu daripada beberapa pemain yang masih menawarkan IR blaster pada perantinya, jadi kami meneka sekurang-kurangnya satu daripada titik itu ialah penderia IR. Jika tidak, kami tidak pasti tentang tiga titik yang lain.

Apa pendapat anda tentang reka bentuk Xiaomi 13 Pro yang bocor?

93 undi

Akhirnya, outlet dan pembocor mendakwa bahawa Xiaomi 13 Pro berukuran 163 x 74.6 x 8.8mm (atau 11.8mm tebal apabila menyertakan kamera). Itu meletakkan telefon di tempat yang sama seperti Xiaomi 12 Pro.

Tiada kata rasmi mengenai tarikh pelancaran lagi, tetapi siri Xiaomi 12 dilancarkan di China pada 28 Disember. Jadi kami menjangkakan tetingkap pelancaran yang serupa, membolehkan Xiaomi menjadi sebahagian daripada gelombang pertama telefon Snapdragon 8 Gen 2.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro membuat kebocoran: Apa pendapat anda?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker