Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda memiliki tripod mudah alih untuk telefon pintar anda?

Hadlee Simons / Android Authority

Telefon pintar hari ini dilengkapi dengan beberapa teknologi pengimejan pintar, membolehkan anda merakam mod malam snap dan juga beberapa pendedahan yang lama tanpa menggunakan a tripod.

Masih ada masa anda mungkin memerlukan tripod mudah alih untuk telefon pintar anda. Oleh itu, kami ingin mengetahui sama ada anda memang memiliki tripod untuk telefon anda. Anda boleh memberikan jawapan anda kepada kami dengan mengundi dalam tinjauan pendapat di bawah.

Adakah anda memiliki tripod mudah alih untuk telefon pintar anda?

1078 undi

Terdapat beberapa sebab untuk melekapkan telefon anda pada tripod. Untuk satu, mod astrofotografi dan selang masa astro memerlukan pilihan ini. Anda juga mungkin mahu menggunakan tripod untuk mengurangkan kabur semasa merakam pada waktu malam, atau apabila menggunakan mod dedahan panjang/lukisan cahaya khusus. Tripod juga berguna untuk tangkapan kumpulan atau hanya memastikan telefon anda senyap yang mungkin untuk merakam klip video.

Kemudian sekali lagi, kebanyakan telefon menyampaikan tangkapan malam berkualiti tinggi dengan baik apabila dalam mod pegang tangan. Kami juga telah melihat peranti seperti Siri piksel menawarkan kesan mod pendedahan/gerakan lama tanpa memerlukan tripod. Jadi tripod mudah alih tidak kelihatan seperti keperluan untuk kebanyakan situasi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda memiliki tripod mudah alih untuk telefon pintar anda?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker