Berita Teknologi

Tinjauan: Adakah telefon anda menyokong dwi SIM?

Dual SIM kefungsian ialah salah satu ciri yang lebih dipandang rendah pada telefon pintar hari ini, yang menyediakan pelbagai tujuan. Sudah tentu, salah satu sebab terbesar untuk mendapatkan telefon dengan sokongan dwi SIM ialah anda boleh mengaktifkan nombor kerja dan peribadi anda pada satu peranti (tidak memerlukan dua telefon).

Adakah telefon anda menyokong dwi SIM pada mulanya? Teruskan dan mengundi melalui tinjauan pendapat di bawah, dan tinggalkan ulasan jika anda ingin mengembangkan pilihan anda.

Adakah telefon anda menyokong dwi SIM?

1020 undi

Hanya untuk menjelaskan, kami bukan hanya bercakap tentang telefon dengan dua slot SIM fizikal. Kami juga bercakap tentang peranti dengan slot SIM fizikal dan eSIM, atau dua eSIM. Sama ada cara, anda boleh memilih pilihan yang berkaitan di atas.

Selain daripada mempunyai nombor kerja dan peribadi pada satu telefon bimbit, terdapat beberapa sebab lain untuk mendapatkan telefon dengan sokongan dwi SIM. Untuk satu, kefungsian dwi SIM sesuai jika anda perlu melakukan perjalanan, membenarkan anda mempunyai perkhidmatan tempatan sambil mengekalkan nombor utama anda boleh diakses. Ciri ini juga popular di kawasan di mana data mudah alih mahal, membolehkan anda mengekalkan nombor utama anda aktif sambil mengambil kesempatan daripada tawaran data yang menarik pada rangkaian lain.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan: Adakah telefon anda menyokong dwi SIM?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker