Berita Teknologi

Siri Samsung Galaxy S23 akhirnya mempunyai tetingkap pelancaran

TL;DR

  • Sebuah penerbitan Korea telah membocorkan tetingkap pelancaran siri Samsung Galaxy S23.
  • Samsung dilaporkan boleh mengumumkan perdana pada minggu pertama Februari dan meletakkannya untuk dijual pada 17 Februari.

Samsung dilaporkan sedang meningkatkan pelancaran Siri Galaxy S23. Ia bukan preponement dramatik, walaupun. Menurut laporan oleh penerbitan Korea ChosunSamsung merancang untuk mengeluarkan perdana pada minggu pertama 2023.

Tahun ini, Samsung mengumumkan siri Galaxy S22 pada 9 Februari dan akhirnya mengeluarkan telefon itu pada 25 Februari. Ini bermakna model Galaxy S23 hanya diumumkan beberapa hari lebih awal daripada pendahulunya.

Ini bukan yang terpantas Samsung telah mengeluarkan perdana Galaxy S baharu. Siri Galaxy S21 memegang rekod itu untuk pelancaran pada bulan Januari tahun lepas akibat pandemik COVID-19.

Ini juga bukan kali pertama kami mendengar tentang Samsung menjejak pantas pelancaran Galaxy S23. Satu lagi kedai Korea mendakwa sebanyak itu pada bulan September. Walau bagaimanapun, kami tidak mengetahui tetingkap pelancaran yang tepat pada masa itu.

Chosun melaporkan bahawa menguncup pasaran telefon pintar global mempengaruhi keputusan Samsung untuk meningkatkan pelancaran siri Galaxy S23. Syarikat itu dijangka mengadakan acara Unpacked di San Francisco pada awal Februari untuk memperkenalkan peranti tersebut.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Siri Samsung Galaxy S23 akhirnya mempunyai tetingkap pelancaran
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker