Berita Teknologi

Pihak Berkuasa Mingguan: ๐Ÿ“ฑ Sokongan 32-bit Pixel 7

โšก Selamat datang ke Pihak Berkuasa Mingguanyang Android Authority surat berita yang menghuraikan berita Android dan teknologi teratas dari minggu itu. Edisi ke-222 di sini, dengan sokongan 32-bit Pixel 7 (tidak rasmi), banyak kebaikan Black Friday, semua drama Twitter terkini (yang nampaknya sedang berlangsung, sekarang), pemandangan bulan yang menakjubkan dari Orion NASA dan banyak lagi โ€ฆ

๐Ÿฆƒ Selamat berhujung minggu kesyukuran! Harap anda semua menikmati percutian dan penuh dengan ayam belanda dengan semua hiasan (atau apa-apa juadah perayaan lazat yang anda nikmati). Saya telah menyemak imbas tawaran permainan PS5, tetapi belum membuat pembelianโ€ฆ lagi.

Melainkan anda telah tidur di bawah batu minggu lalu, anda mungkin perasan bahawa ia adalah hujung minggu Black Friday. Kami mempunyai senarai semua tawaran terbaik, petua penjimatan wang dan banyak lagi, akan datang segeraโ€ฆ

  • Tetapi pertama-tama, adakah anda tahu bahawa jualan Black Friday biasanya bermula sebelum hari besar? Anda mungkin telah menerima beberapa tawaran awal minggu ini.
  • Jualan diteruskan ke Cyber โ€‹โ€‹Monday, yang tahun ini jatuh pada 28 November.
  • Black Friday bermula di AS, tetapi sejak itu telah menjadi acara antarabangsa.
  • Sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan mencari tawaran Black Friday terbaik โ€” dan mari kita hadapi, menyemak imbas untuk mereka boleh meletihkan โ€” kami telah melakukan kerja keras dan mengumpulkan semua yang anda perlukan di satu tempat.
  • Kami juga telah membulatkan tawaran UK Black Friday terbaik dan tawaran Kanada Black Friday teratasjika anda tinggal di salah satu daripada negara tersebut.
  • Mencari beberapa tawaran penstriman Black Friday? Berikut adalah semua penjimatan terbaik di Hulu, Peacock, HBO Max dan banyak lagi โ€” selain itu, kami mempunyai tawaran peranti penstriman Black Friday terbaik pada Roku, Amazon Fire dan banyak lagi juga.
  • Dan AANick Fernandez membuat rangkuman epik tawaran teratas Pihak Berkuasa Harian Jumaat.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pihak Berkuasa Mingguan: ๐Ÿ“ฑ Sokongan 32-bit Pixel 7
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker