Berita Teknologi

Perlawanan dibuat dalam neraka: Telefon ROG 6 mendapat edisi Diablo

TL;DR

  • Asus telah mengeluarkan satu lagi versi edisi khas ROG Phone 6.
  • Edisi khas baharu ROG Phone 6 bertemakan Diablo Immortal.
  • Edisi Abadi Diablo hadir dengan beberapa pembungkusan bertemakan Diablo.

Asus tidak asing lagi dalam membuat edisi khas telefonnya. Malah, baru September ini, syarikat itu mengeluarkan a Edisi bertemakan Batman daripada ROG Phone 6. Dan nampaknya Asus kembali melakukannya, kali ini dengan kulit Diablo Immortal.

Dengan kerjasama Blizzard Entertainment, Asus telah mendedahkan ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition yang baharu. Menurutnya pengumumantelefon edisi terhad itu bukan sahaja akan bertemakan Diablo Immortal, tetapi juga akan mempunyai aksesori yang sepadan.

Secara keseluruhannya, nampaknya edisi terhad ini akan merangkumi pembungkusan Horadric Cube, kotak berbentuk Worldstone, pek tema Diablo Immortal, aksesori eksklusif dan ROG Phone 6 dengan bahagian belakang yang direka khas.

Dari segi spesifikasi, tiada perkara baru untuk diperkatakan di sini. Edisi Abadi Diablo secara teknikalnya akan sama seperti Telefon ROG 6 biasa. Walau bagaimanapun, perkara yang boleh mendorong seseorang untuk memilihnya ialah reka bentuk dan aksesori.

Di luar reka bentuk dan pek tema, telefon ini akan datang dengan beberapa aksesori peminat Diablo yang mungkin berminat. Ini termasuk Kes Aero Shield Blessing, replika peta permainan, lampu suluh yang boleh mendedahkan kesan khas pada Kes Aero, dan pin ejektor SIM bertema.

Dari penampilannya, Asus telah membuat lebih jauh dengan telefon edisi terhad ini berbanding dengan edisi Batmannya. Walaupun Immortal adalah permainan yang agak kontroversi, apa yang dipersembahkan di sini berkemungkinan menggembirakan mana-mana peminat tegar Diablo. ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition akan tersedia pada 18 November daripada Asus kedai atas talian dan beberapa rakan kongsi terpilih. Pada masa penulisan ini, tiada maklumat mengenai harga.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Perlawanan dibuat dalam neraka: Telefon ROG 6 mendapat edisi Diablo
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker