Berita Teknologi

Penyenaraian mendedahkan hampir semua butiran mengenai perdana Motorola yang seterusnya

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Telefon perdana Motorola seterusnya muncul di laman web pensijilan TENAA China.
  • Dokumen pada mulanya hanya mendedahkan beberapa imej dan butiran.
  • Penyenaraian itu telah dikemas kini, mendedahkan hampir semua spesifikasi telefon.

Pengganti kepada MotorolaMoto Edge X30 muncul di tapak pensijilan rasmi China. Penyenaraian itu hampir terperinci mengenai spesifikasi telefon bimbit yang belum dikeluarkan.

Setara China dengan FCC, TENAA, menyiarkan a penyenaraian di laman web pensijilannya beberapa hari lalu. Penyenaraian itu pada mulanya kelihatan menunjukkan beberapa imej Moto Edge X40 bersama dengan beberapa butiran. mengikut Arena Telefonnampaknya penyenaraian telah dikemas kini untuk memasukkan hampir keseluruhan helaian spesifikasi.

Nampaknya, Edge X40 — nombor model XT2301 — akan dijalankan pada Snapdragon 8 Gen 2 yang belum dikeluarkan. Ini akan menjadikan Motorola yang pertama mendedahkan dan mengeluarkan telefon secara serantau dengan sistem generasi akan datang pada cip (SoC ). Dokumen itu juga mendedahkan skrin OLED sedikit melengkung 6.67 inci dengan resolusi 2400 x 1080 piksel dan kadar penyegaran 144Hz.

Moto X40 Tenaa

Beralih kepada ukuran, penyenaraian mengatakan peranti itu datang pada 196 gram dan dimensinya ialah 161.3 x 73.9 x 8.5mm. Ini hanya berbeza sedikit daripada ukuran Edge X30. Perkara lain yang kelihatan serupa dengan Edge X30 ialah persediaan kamera.

Nampaknya Edge X40 masih akan mempunyai persediaan tiga sensor. Namun, terdapat satu perbezaan iaitu kamera telefoto. Walaupun kamera utama dan ultrawide akan mengekalkan kiraan 50 MP mereka, telefoto dijangka mendapat peningkatan dari 2MP kepada 12MP.

Di samping itu, nampaknya telefon ini akan menawarkan storan 512GB dan 18GB RAM. Akhir sekali, telefon ini dijangka mempunyai kapasiti bateri antara 4,500 dan 5,000mAh.

Sebagai Arena Telefon menunjukkan, Moto Edge X30 tahun lepas memberi inspirasi kepada pembangunan Motorola Edge Plus (2022) di sini di AS dan pasaran bukan Asia yang lain. Model yang didedahkan dalam penyenaraian ini mungkin boleh digunakan untuk memaklumkan perkembangan Motorola Edge Plus (2023).

Jika spesifikasi ini kebanyakannya kekal sama untuk Edge Plus (2023) yang akan datang, ia akan menjadi sedikit peningkatan daripada model tahun ini, dengan pembuat perbezaan besar ialah cip Snapdragon 8 Gen 2.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Penyenaraian mendedahkan hampir semua butiran mengenai perdana Motorola yang seterusnya
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker