Berita Teknologi

OnePlus 11 boleh mempunyai badan premium yang mengejutkan

C. Scott Brown / Android Authority

TL;DR

  • Kebocoran mendakwa bahawa OnePlus 11 mungkin mempunyai badan seramik dengan bingkai logam.
  • Dikhabarkan bahawa skrin boleh mempunyai satu kamera swafoto lubang tebuk di sudut kiri atas paparan.
  • Kebocoran itu juga mencadangkan telefon boleh mempunyai 16GB RAM dan storan UFS 4.0.

Pada masa ini, kami mempunyai idea yang cukup bagus tentang apa yang diharapkan daripada OnePlus 11 sejauh mana perkakasan berlaku kerana banyak kebocoran. Tetapi sesuatu yang telah mengelak kami dan kekal misteri adalah reka bentuk sebenar telefon. Terima kasih kepada kebocoran baharu, akhirnya kami mungkin mengetahui butiran tentang badan peranti itu.

Pembocor terkenal, Stesen Sembang Digital, pergi ke Weibo untuk mendedahkan beberapa butiran baharu tentang perdana OnePlus seterusnya. Salah satu pendedahan yang lebih menarik daripada kebocoran itu menyebut bahawa badan OnePlus 11 boleh dibuat daripada seramik dan mempunyai bingkai logam. Catatan itu gagal untuk menghuraikan jenis logam yang akan digunakan oleh bingkai itu.

Walaupun ia tidak seperti tidak pernah ada telefon dengan badan seramik sebelum ini, penggunaan bahan itu masih ketara untuk beberapa sebab yang berbeza. Satu adalah hakikat bahawa seramik cenderung menjadi bahan yang lebih mahal daripada panel kaca yang digunakan untuk banyak telefon. Seramik juga lebih baik untuk menghilangkan haba daripada kaca, yang sepatutnya membantu ketahanan dan prestasi. Selain itu, bahan premium ini akan membantu membezakan OnePlus 11 daripada pesaingnya yang dilindungi kaca.

Bahagian seterusnya kebocoran mendakwa bahawa OnePlus 11 boleh mempunyai skrin melengkung dengan kamera swafoto lubang tebuk yang terletak di sudut kiri atas. Jika benar, ini sepadan dengan apa yang ada pada OnePlus 10 Pro.

Walaupun kebocoran sebelum ini telah membayangkan bahawa OnePlus 11 boleh mempunyai sehingga 16GB RAM, kebocoran baru ini menunjukkan bahawa 16GB RAM boleh disertai oleh storan kilat universal (UFS) 4.0. Ini akan membolehkan prestasi yang sangat pantas apabila digabungkan dengan cipset Snapdragon 8 Gen 2 yang dijangkakan.

Kebocoran ini berlaku sejurus selepas khabar angin muncul untuk mendedahkan persediaan kamera untuk OnePlus 11, yang mendakwa telefon itu boleh mempunyai kamera utama Sony IMX890 50MP, ultralebar 48MP IMX581 dan kamera zum 2x IMX709 32MP

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus 11 boleh mempunyai badan premium yang mengejutkan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker