Berita Teknologi

Kebocoran Samsung Galaxy A54 5G mendedahkan reka bentuk semula seperti Galaxy S23

TL;DR

  • Render Samsung Galaxy A54 5G telah bocor.
  • Ia mempunyai persediaan kamera belakang yang direka bentuk semula dengan potongan berasingan untuk tiga sensor.
  • Beberapa spesifikasi telefon juga telah bocor.

Siri A Samsung orang pertengahan ialah beberapa telefonnya yang paling popular, dan antaranya, peranti Galaxy A5X menguasai kedudukannya. The Samsung Galaxy A53 5G memperoleh markah tertinggi dalam ulasan kami tahun ini, dan nampaknya pengganti telefon itu bersedia untuk mencipta beberapa tajuk beritanya sendiri. Kami kini tahu bagaimana rupa Galaxy A54 yang akan datang terima kasih kepada paparan yang dikongsi oleh pembocor Steve Hemmerstoffer bagi pihak 91Mudah alih.

Perkara pertama yang perlu diperhatikan ialah Samsung telah mereka semula Galaxy A54 dengan persediaan kamera belakang baharu. Ia kelihatan seperti perubahan reka bentuk yang turut diterapkan oleh Samsung pada Galaxy S23 dan S23 Plusdengan potongan kamera belakang yang berasingan dan bukannya satu perumahan besar untuk ketiga-tiga penderia.

Kebocoran ini tidak menjelaskan secara terperinci tentang spesifikasi Galaxy A54. Walau bagaimanapun, ia menyatakan bahawa telefon itu akan mendapat paparan 6.4 inci yang boleh mempunyai kadar penyegaran 120Hz, sama seperti tahun lepas. Ia dijangka berukuran 158.3 x 76.7 x 8.2mm.

Spesifikasi telefon yang lain tidak dikeluarkan dalam kebocoran, tetapi cip Exynos 1380 Samsung, dijangka menjana kuasa Galaxy A54 5G, baru-baru ini muncul dalam pangkalan data SIG Bluetooth. Kebocoran sebelumnya juga telah mencadangkan bahawa Galaxy A54 boleh mendapatkan bateri 5,000mAh dan penembak utama 50MP.

Nampaknya masa yang sesuai untuk kebocoran sedemikian kerana Samsung biasanya memperkenalkan telefon siri Galaxy A generasi baharu pada suku pertama setiap tahun. Galaxy A53 5G mula rasmi pada Mac tahun ini, jadi kami menjangkakan A54 akan dilancarkan sekitar masa yang sama tahun depan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran Samsung Galaxy A54 5G mendedahkan reka bentuk semula seperti Galaxy S23
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker