Berita Teknologi

Kebocoran baharu mendedahkan spesifikasi lengkap OnePlus Nord CE 3

Dhruv Bhutani / Android Authority

TL;DR

  • Kebocoran baharu telah memberikan kami butiran tentang OnePlus Nord CE 3.
  • Kebocoran itu menunjukkan telefon mungkin mempunyai skrin LCD FHD+ 6.7 inci dengan kadar penyegaran 120Hz.
  • Pembocor itu juga mendakwa ia akan dikuasakan oleh cipset Snapdragon 695 5G.

Apabila kita semakin hampir ke penghujung tahun dan tarikh pelancaran awal 2023 yang berpotensi, kebocoran telah mula timbul mengenai pengganti kepada OnePlus Nord CE 2. Kebocoran terbaru nampaknya mendedahkan spesifikasi penuh telefon bimbit yang akan datang.

Dengan penyelarasan dengan pembocor prolifik, OnLeaks, GadgetGang dilaporkan telah memperoleh helaian spesifikasi lengkap OnePlus Nord CE 3. Mengikut kebocoran, CE 3 mungkin mempunyai skrin LCD FHD+ 6.7 inci dengan kadar penyegaran 120Hz. Selain itu, nampaknya ia mungkin dikuasakan oleh cip Snapdragon 695 5G. Ia juga nampaknya boleh menawarkan 12GB RAM dan 256GB storan.

Beralih kepada kamera, nampaknya CE 3 akan mempunyai persediaan tiga kamera. Telefon ini dijangka mempunyai sensor utama 108MP, sensor kedalaman 2MP dan sensor makro 2MP, serupa dengan OnePlus Nord CE 2 lite. Ini berbeza daripada OnePlus Nord CE 2 5G yang mempunyai ultralebar dan bukannya sensor kedalaman. Ia juga dijangka bahawa bahagian hadapan telefon boleh mempunyai kamera swafoto 16MP.

Akhirnya, kebocoran menunjukkan bahawa CE 3 mungkin mempunyai pembaca cap jari yang dipasang di sisi, bateri 5,000mAh, dan sokongan pengecasan pantas 67W. Ini akan meletakkan kelajuan pengecasan melebihi kebanyakan telefon utama.

Tahun ini, OnePlus Nord CE 2 5G dilancarkan pada bulan Februari. Ada kemungkinan bahawa OnePlus mungkin merancang untuk mengeluarkan OnePlus Nord CE 3 pada masa yang sama tahun depan. Bagaimanapun, belum ada tarikh yang disahkan setakat ini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebocoran baharu mendedahkan spesifikasi lengkap OnePlus Nord CE 3
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker