Berita Teknologi

Hab Penguji Beta OS Chrome baharu Google kini dibuka kepada orang ramai

C. Scott Brown / Android Authority

TL;DR

  • Google telah melancarkan Hab Penguji Beta baharu untuk OS Chrome.
  • Sesiapa sahaja yang mendaftar akan dapat mencuba atau melihat sekilas ciri baharu.
  • Google menawarkan swag kepada 500 orang pertama yang memuat turun versi beta terkini.

Pernahkah anda ingin mencuba yang baru OS Chrome ciri sebelum orang lain? Atau mungkin anda hanya berminat untuk mengetahui tentang perkara yang tersedia untuk masa depan OS Chrome? Jika anda menjawab ya kepada salah satu daripada soalan tersebut, anda mungkin berminat untuk mencuba OS Chrome baharu Google Hab Penguji Beta.

Sebelum ini, Google akan membenarkan pengguna menguji versi beta melalui saluran yang berbeza. Kini syarikat itu membuat ujian betanya sedikit lebih jelas dan boleh diakses. Dalam sebuah pengumuman dikeluarkan awal hari ini, Google mengatakan ia telah melancarkan Hab Penguji Beta serba baharu.

Hab baharu ini terbuka kepada orang ramai dan bertujuan membantu Google mencari dan membetulkan pepijat. Akibatnya, syarikat menggalakkan mereka yang ingin mengambil bahagian untuk mendaftar dan memberikan maklum balas.

Google menyatakan bahawa hab “akan dikemas kini dengan butiran tentang ciri Beta untuk menguji setiap keluaran penting Beta baharu.” Pencapaian ini berlaku kira-kira setiap empat minggu. Selain itu, nampaknya akan ada bahagian eksklusif hab yang dimaksudkan hanya untuk Pakar Produk Gold Plus. Sesiapa sahaja dalam peringkat emas akan mendapat butiran tentang ciri yang dalam pembangunan awal.

Nampaknya syarikat itu tidak sabar-sabar untuk menarik orang ramai dan menawarkan beberapa insentif untuk mendaftar. Satu insentif sedemikian akan membolehkan peserta mendapatkan Google swag yang tidak ditentukan. Walau bagaimanapun, ini hanya untuk 500 orang pertama yang memuat turun versi beta terkini dan mendaftar untuk menjadi Pakar Produk pada komuniti Chrome OS Beta. Mereka juga menawarkan peluang untuk bertemu dengan pasukan Produk OS Chrome.

Pengumuman ini dibuat selepas Google mengumumkan Steam on Chrome OS beta yang menjadikan perkhidmatan itu tersedia kepada lebih banyak lagi Chromebook.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Hab Penguji Beta OS Chrome baharu Google kini dibuka kepada orang ramai
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker