Berita Teknologi

Google mendedahkan tawaran Black Friday, termasuk Pixel 6a untuk $300

TL;DR

  • Google telah mendedahkan beberapa tawaran Black Friday di kedai dalam taliannya.
  • Tawaran itu termasuk beberapa peranti, termasuk telefon Pixel 7 yang dikeluarkan baru-baru ini.

Hanya kerana Black Friday masih berminggu-minggu lagi, itu tidak bermakna anda tidak boleh mula merancang pembelian percutian anda di sekelilingnya. Malah, Google semakin mendahului acara beli-belah tahunan dan mendedahkan tawaran Black Fridaynya sendiri sekarang.

Di kedai dalam talian Google, syarikat itu telah memasang jam undur untuk jualan Black Fridaynya. Pada masa artikel ini ditulis, masih ada sembilan hari lagi sebelum jualan disiarkan secara langsung. Walaupun jualan itu masih belum disiarkan secara langsung, organisasi yang berpangkalan di Mountain View telah mengambil kebebasan untuk mempamerkan penjimatan yang boleh diperoleh pelanggan apabila jam kira detik mencecah sifar.

Jualan itu termasuk pelbagai alat daripada portfolio produk Google. Sebagai contoh, versi bateri Nest Doorbell dijangka turun kepada $119.99, menjimatkan sejumlah $60. Jika anda memerlukan sesuatu yang boleh menunjukkan suapan kamera loceng pintu kepada anda, Nest Hub generasi kedua mendapat potongan $50. Dan untuk keperluan audio anda, Pixel Buds A-Series akan dikurangkan kepada $64, mengurangkan $35 daripada harga biasa.

Walau bagaimanapun, sorotan terbesar jualan ini mungkin telefon Pixel Google. Walaupun baru dilancarkan bulan lepas, kedua-dua Pixel 7 dan Pixel 7 Pro mendapat diskaun. Pixel 7 yang sudah mampu dimiliki akan memotong $100 daripada harga biasa, menurunkannya kepada $499. Bagi Pixel 7 Pro, ia akan turun daripada $899 kepada $749. Pixel 6a juga akan melihat penurunan harga $150, meletakkannya pada $300 yang rendah.

Pada harga yang begitu rendah, sukar untuk tidak mengesyorkan salah satu daripada tahun ini telefon terbaik. Jika anda ingin menyemak sendiri tawaran yang lain, anda boleh mengikuti pautan tersebut di sini.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Google mendedahkan tawaran Black Friday, termasuk Pixel 6a untuk $300
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker