Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Adakah anda akan membayar $6.99/bulan untuk Netflix dengan iklan?

Netflix melancarkan pelan penstriman yang disokong iklan semalam, datang selepas khabar angin berbulan-bulan dan pengesahan syarikat itu sendiri awal tahun ini. Syarikat itu menyertai platform seperti Hulu dan HBO Maks dalam menawarkan pelan yang disokong iklan pada harga yang lebih murah.

Adakah anda akan membeli pelan ini, walaupun? Itulah yang kami ingin ketahui dalam tinjauan pendapat yang ditampilkan hari ini, jadi beritahu kami dengan memilih jawapan di bawah.

Adakah anda akan membayar $6.99/bulan untuk Netflix yang disokong iklan?

955 undi

Kita dapat melihat sebab sesetengah orang akan tertarik dengan pelan Asas Dengan Iklan, kerana anda masih mempunyai akses kepada kebanyakan perpustakaan Netflix. Syarikat itu juga mengatakan anda boleh menjangkakan empat hingga lima minit iklan dalam satu jam, yang jauh lebih rendah daripada banyak saluran TV kabel dan penyiaran. Teg harga $6.99 juga akan mengurangkan pelan yang disokong iklan Disney Plus yang akan datang.

Kemudian sekali lagi, kami tidak menyalahkan anda jika anda mahu mengelak daripada rancangan ini. Anda terhad kepada resolusi 720p sahaja, sesetengah kandungan sebenarnya tidak akan tersedia pada peringkat ini dan anda tidak boleh memuat turun kandungan ke peranti mudah alih anda. Kami juga boleh memahami jika ia adalah soal prinsip untuk anda. Lagipun, salah satu kelebihan asal Netflix ialah ia tidak mempunyai iklan.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Adakah anda akan membayar $6.99/bulan untuk Netflix dengan iklan?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker