Berita Teknologi

Telefon pintar Lenovo ThinkPad mungkin sedang dalam perjalanan

TL;DR

  • Lenovo boleh bekerja pada telefon pintar ThinkPad.
  • Apa yang dipanggil ThinkPhone mungkin dijenamakan semula peranti Motorola, walaupun.

Siri ThinkPad Lenovo komputer riba telah wujud selama bertahun-tahun sekarang, tetapi nampaknya syarikat itu tidak lama lagi akan memanfaatkan jenama itu untuk perniagaan telefon pintarnya.

Pemberi maklumat veteran Evan Blass menyiarkan paparan resolusi rendah pada 91mobiles menunjukkan telefon pintar dengan apa yang kelihatan seperti lencana ThinkPhone di belakangnya. Anda boleh lihat gambar ini di bawah.

Lenovo ThinkPhone Bronco 1

Blass juga menyatakan bahawa ThinkPhone yang sepatutnya berkongsi nombor model yang sama (XT-2309) sebagai telefon bimbit Motorola 2023 akan datang yang digelar Bronco. Ini menunjukkan bahawa ThinkPhone akan menjadi peranti Motorola yang dijenamakan semula dan bukannya telefon serba baharu.

Bronco dijangka menjadi telefon bimbit siri Edge yang boleh tiba dengan a Snapdragon 8 Plus Gen 1 atau cipset Snapdragon 8 Gen 2 dan sistem kamera belakang tiga kali ganda (50MP utama, 13MP ultralebar, 2MP kedalaman).

Tidak jelas sama ada telefon pintar ThinkPad akan benar-benar melihat cahaya mata, tetapi kami berharap Lenovo membawa beberapa tambahan lagi jika ia merupakan tawaran penjenamaan semula. Motorola dan Lenovo sudah mempunyai mod desktop penuh ciri pada Android, jadi papan kekunci wayarles ThinkPad (lengkap dengan nub tetikus tandatangan) kelihatan seperti titik permulaan yang wajar.

Adakah anda akan membeli telefon pintar ThinkPad?

372 undi

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Telefon pintar Lenovo ThinkPad mungkin sedang dalam perjalanan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker