Berita Teknologi

Spesifikasi paparan bocor untuk telefon boleh lipat Google, tetapi ragu-ragu

Jimmy Westenberg / Android Authority

TL;DR

  • Butiran baharu tentang paparan pada telefon boleh lipat Google yang akan datang telah bocor.
  • Sumber mendakwa skrin dalaman mungkin menyokong resolusi 1,840 x 2,208.
  • Paparan dalaman juga mungkin menyokong kadar penyegaran 120Hz.

Sudah agak lama sejak kali terakhir kami mendengar sebarang berita tentang telefon boleh lipat yang sedang diusahakan oleh Google. Walau bagaimanapun, khabar angin baharu baru sahaja muncul dan memberikan kami butiran mengenai paparan dalaman dan luaran peranti.

Orang ramai di 91Mudah alihdengan kerjasama Kuba Wojciechowski, mungkin telah menggali beberapa spesifikasi baharu untuk apa yang mereka panggil Google Pixel Fold.

Menurut kebocoran itu, skrin dalaman dan luaran telefon bimbit itu boleh dibuat oleh Samsung. Skrin dalaman mungkin berukuran 123mm x 148mm dan mempunyai resolusi 1,840 x 2,208. Selain itu, ia boleh membanggakan penarafan kecerahan sehingga 1,200 nits dengan purata kecerahan 800 nits. Akhir sekali, skrin dalaman dijangka mempunyai kadar penyegaran tinggi yang boleh mencapai sehingga 120Hz.

Bagi skrin luaran, nampaknya hampir tiada maklumat untuk diteruskan selain ia mungkin dibuat oleh Samsung. Namun, lebih awal kebocoran telah mencadangkan bahawa telefon boleh mempunyai persediaan tiga kamera belakang yang terdiri daripada penembak utama IMX787 64MP, sensor telefoto S5K3J1 (10.8MP), dan kamera ultralebar IMX386 (12MP). Terdapat juga a khabar angin bahawa akan ada kamera yang terletak pada bezel paparan dalaman.

Adalah dipercayai bahawa peranti lipat Google yang akan datang dipanggil Google Pixel Notepad dan bukan Google Pixel Fold. Walau bagaimanapun, Wojciechowski mendakwa bahawa dia menemui bukti Google bekerja pada kod nama kod boleh lipat kedua Felix, yang boleh menjadi peranti yang kita bincangkan di sini. Jadi seperti mana-mana khabar angin, ambil maklumat ini dengan sebutir garam yang sihat.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Spesifikasi paparan bocor untuk telefon boleh lipat Google, tetapi ragu-ragu
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker