Berita Teknologi

Semua kemas kini perisian di satu tempat

Selamat datang ke Samsung Galaxy Z Flip 4 kemas kini hab. Di sini anda akan menemui maklumat terkini tentang kemas kini pada kulit kerang yang boleh dilipat. Kami akan memperincikan versi perisian semasa untuk Galaxy Z Flip 4 dan memberitahu anda jika terdapat kemas kini baharu yang dilancarkan. Jadual keluaran kemas kini Samsung biasanya berbeza sedikit bagi setiap varian dan pembawa.

Galaxy Z Flip 4 dilancarkan dengan Android 12 dan One UI 4.1.1. Samsung akan menawarkan empat kemas kini OS Android utama dan lima tahun tampung keselamatan untuk peranti itu.

  • Versi stabil semasa: Android 12
  • Bilakah Galaxy Z Flip 4 akan mendapat Android 13? Disember 2022 atau Januari 2023 (Anggaran)

Kemas kini Samsung Galaxy Z Flip 4 terkini

30 September 2022: Samsung baru sahaja berjaya dan akhirnya menghantar patch keselamatan September 2022 kepada Galaxy Z Flip 4, Tajuk Android dilaporkan. Kemas kini ini mengandungi nombor versi perisian tegar F721NKSU1AVIA ​​di Korea. Bercakap tentang Korea, kemas kini itu sedang dilancarkan di pasaran asal Samsung dan beberapa negara Asia yang lain.

Untuk menyemak sama ada kemas kini tersedia untuk peranti anda, pergi ke tetapan > Kemas kini perisian dan ketik pada muat turun dan pasang.

Kemas kini Samsung Galaxy Z Flip 4 sebelumnya

  • 1 September 2022: Samsung mengeluarkan patch hari pertama untuk Galaxy Z Flip 4, menurut SamMobile. Kemas kini ini mempunyai berat 370MB dan mempunyai nombor versi perisian tegar F721BXXU1AVHH di pasaran antarabangsa.

Apakah kemas kini Samsung Galaxy Z Flip 4 yang anda jalankan? Beritahu kami dalam ulasan. Selain itu, jika anda telah melihat OTA yang kami tidak tahu, tip kami!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Semua kemas kini perisian di satu tempat
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker