Berita Teknologi

Pihak Berkuasa Mingguan: 📱 Angkat Pixel!

⚡ Selamat datang ke Pihak Berkuasa Mingguanyang Android Authority surat berita yang menghuraikan berita Android dan teknologi teratas dari minggu itu. Edisi ke-215 di sini, dengan berita acara Google Pixel, kebocoran bateri S23, projek baharu CD Projekt Red dan kacukan robot-plant-parang (teruskan membaca, dan semuanya akan masuk akal).

🎃 Saya memulakan Halloween awal dengan malam filem seram bersama kawan-kawan hujung minggu ini. Kami akan menonton filem seram baharu Netflix, Mr Harrigan’s Phone, berdasarkan novel Stephen King dengan nama yang sama.

viral Artis Britain, Encik Doodle, menyelesaikan projek terbesarnya setakat inimeliputi setiap inci rumah agamnya bernilai $1.54 juta 12 bilik di Tenterden, berhampiran Kent di England, dengan coretan hitam dan putih tandatangannya.

  • Encik Doodle, nama sebenarnya Sam Cox, membeli rumah itu pada 2020 dan telah menutup setiap permukaan yang mungkin dengan seninya — malah tandas dan ketuhar.
  • Ini mengecewakan pemilik terdahulu, yang nampaknya merayu kepadanya untuk tidak menconteng di dalam rumah.
  • Projek besar itu mengambil masa dua tahun untuk disiapkan.
  • Cox menggunakan 900 liter cat putih, 401 tin cat semburan hitam untuk bahagian luar, 286 botol cat hitam untuk dinding dalam dan 2,296 mata pen.

Kejayaan Encik Doodle semuanya bergantung kepada akaun media sosialnya. Sehingga kini, dia mempunyai 2.7 juta Instagram pengikut dan lebih 95,000 Youtube pelanggan.

  • Cox telah bekerjasama dengan jenama seperti Puma dan MTV Europe.
  • Dan menjelang Mac 2021, dia telah membuat jualan hampir $4.7 juta dalam masa lebih sembilan bulan sahaja.
  • Artis itu membuat video gerakan henti selama dua minit tentang proses itu, yang dikongsikannya dalam a Tweet kini viral.

Kami tidak mengesyorkan anda mencuba ini di rumah, tetapi jika anda ingin mengemas kini ruang kediaman anda, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menyediakan rumah pintar. Semak beberapa peranti rumah pintar terbaikatau baca seterusnya 5 perkara yang perlu anda ketahui sebelum membina rumah pintar termaju. Kami juga telah mendapat peranti bajet terbaik untuk membina rumah pintar permulaanjika anda kekurangan wang.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Pihak Berkuasa Mingguan: 📱 Angkat Pixel!
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker