Berita Teknologi

Inilah pendapat anda tentang ujian penanda aras telefon

Robert Triggs / Android Authority

Ujian penanda aras dianggap sebagai salah satu cara yang lebih baik untuk mengukur kuasa kuda telefon pintar, dan terdapat pelbagai aplikasi penanda aras di luar sana. Walau bagaimanapun, seorang eksekutif Google baru-baru ini berkata bahawa syarikat itu “sangat selesa” dengan tidak memenangi penanda aras, sebaliknya memfokuskan pada ciri dikuasakan AI.

Pernyataan ini membuatkan kami tertanya-tanya tentang pendapat pembaca kami tentang ujian penanda aras. Adakah tanda aras penting kepada anda? Kami menyiarkan soalan ini dalam cerita berita kami dan sebagai a artikel berasingandan beginilah cara anda menjawabnya.

Apakah pendapat anda tentang ujian penanda aras?

Keputusan

Ini adalah tinjauan pendapat yang popular, menarik lebih 5,600 undian setakat ini. Pilihan yang menang? Nah, ternyata 50.86% responden mengatakan mereka tidak begitu mengambil berat tentang ujian penanda aras.

Kita boleh melihat logiknya di sini, kerana prestasi dunia sebenar adalah yang paling penting. Lagipun, siapa yang mengambil berat tentang telefon perdana mendahului carta penanda aras jika ia adalah kekacauan yang gagap untuk digunakan? Ini juga amat perlu diberi perhatian kerana beberapa telefon pintar jenama menipu pada penanda aras selama bertahun-tahun.

Sementara itu, 40.81% pembaca yang ditinjau berkata bahawa ujian penanda aras adalah salah satu daripada beberapa faktor yang mereka ambil kira untuk telefon pintar. Akhirnya, hanya 8.33% responden mengatakan bahawa ujian penanda aras adalah rujukan utama mereka untuk prestasi.

Komen

  • Stanley Kubrick: 7 Pro saya berfungsi hebat untuk saya. Setiap telefon OnePLus yang pernah saya gunakan berfungsi dengan baik untuk saya termasuk N20 5G yang digantikan oleh Pixel 7 Pro ini. Penanda aras ialah sesuatu yang saya TIDAK PERNAH pertimbangkan untuk telefon! Tidak berguna untuk 99.9% daripada semua pengguna telefon bimbit!
  • Reon: Penanda aras hampir tidak berguna. Mereka tidak menunjukkan prestasi yang berterusan atau ketidakstabilan UI telefon. Mereka berguna apabila telefon android yang ketinggalan dalam kejayaan untuk mencari telefon terpantas.
  • PL: Antara kemasukan SOC tersuai dan rangka kerja pembangunan yang dipertingkatkan, penanda aras pemprosesan pada telefon menjadi tidak relevan. Ia adalah peninggalan masa lalu apabila kebanyakan perisian ditulis dengan teruk dan anda memerlukan pemproses yang besar untuk mengimbangi pembangunan yang buruk. Pada ketika ini saya akan lebih berminat dengan metrik untuk prestasi kamera, radio dan bateri.
  • Wizzy: Lupakan tanda aras bodoh ini. Bekerja pada hayat bateri!
  • deltatux: Penanda aras bagus tetapi jujurnya melainkan anda membeli bahagian bawah peranti tong, anda akan mendapat prestasi yang hebat. Dulu perkara yang jauh lebih besar daripada sekarang. Saya rasa jika anda memerlukan prestasi terbaik pada semua kos kerana anda bermain banyak permainan di telefon maka saya rasa seseorang akan benar-benar mengambil berat tentang penanda aras?
  • Mark Kendrick: Penanda aras tidak begitu relevan pada pendapat saya. Walaupun menarik untuk melihat cara telefon dengan pemproses yang serupa mendapat markah, ia tidak menentukan telefon yang saya beli. Kelancaran peranti, set ciri dan sokongan adalah keutamaan saya.
  • AD_LB: Jika ia benar-benar rendah, ia hampir selalu bermakna peranti mempunyai perkakasan yang agak lemah. Tetapi apabila ia serupa dengan yang lain, ia hanya butiran yang bagus untuk diketahui.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Inilah pendapat anda tentang ujian penanda aras telefon
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker