Berita Teknologi

Daily Authority: 📱 Ulasan Pixel 7 kami ada di sini

Robert Triggs / Android Authority

🙋‍♂️ Hai! Saya meluangkan sedikit masa bermain sokongan teknologi untuk saudara-mara semalam, dan apa yang boleh saya katakan ialah saya berharap Google One mempunyai peringkat rancangan keluarga yang betul. Saya juga telah melihat perkhidmatan storan awan seumur hidup itu, kerana saya masih ragu-ragu tentang segala-galanya menjadi berasaskan langganan.

Ulasan Pixel 7 kami

google pixel 7 depan di tangan

Ryan Haines / Android Authority

Kami menyiarkan kami Kajian Pixel 7 Pro seminggu yang lalu, dan kami berpendapat bahawa ia adalah pengalaman “paling berkuasa, paling halus” yang ditawarkan oleh Google. Tetapi bagaimana jika anda tidak mahu membelanjakan $899 untuk pengalaman Pixel unggul? Nah, kami baru sahaja menerbitkan kami Kajian Pixel 7.

Apa yang bagus tentangnya?

 • Bermula dengan pengalaman kamera, AA rakan sekerja Rob Triggs merasakan pendedahan, warna dan perincian adalah tepat merentas banyak senario.
 • Rob juga menyatakan bahawa zum hibrid tahan sehingga 3x, yang masih cukup bagus untuk telefon tanpa lensa tele.
 • Satu lagi sebab untuk mendapatkan Pixel adalah untuk perisian dengan Ciri piksel sahajadan penyemak kami menganggap bahawa ia sememangnya “bersih, intuitif dan berguna”.
 • Rob berkata dia boleh melalui satu setengah hari penggunaan yang lebih ringan, dengan hari yang berat masih memberinya 15% jus sebelum tidur.
 • Google telah bersyukur menangani pengimbas cap jari yang perlahanmanakala sambungan wayarles nampaknya bertambah baik juga.
 • Kedua-dua faktor ini adalah dua aduan utama mengenai Siri Pixel 6.
 • Pengulas kami juga menyatakan bahawa Tensor G2 tidak akan mengancam SoC saingan, tetapi ia masih menawarkan prestasi mampan yang baik.

Di mana ia tersandung

 • Pixel 7 tidak sempurna, dan Rob mengambil berat dengan masa pengecasan yang perlahan selama lebih 100 minit.
 • Dia juga merasakan bahawa Tensor G2 boleh berjalan panas, dan menimbulkan persoalan tentang keupayaannya untuk menjalankan permainan yang paling mencabar.
 • Rob juga menyatakan bahawa pembesar suara kurang berbanding model Pro.
 • Akhirnya, dia merasakan bahawa ia adalah peningkatan “minimum” secara keseluruhan berbanding dengan Pixel 6.

Berbaloi untuk dibeli?

 • Pengulas kami mengatakan bahawa Pixel 7 ialah “telefon nilai terbaik di pasaran” pada hanya $599.
 • Itulah sokongan yang berbunyi apabila anda menganggap saingan seperti Galaxy S21 FE, iPhone 14dan OnePlus 10T.
 • Penambahan sokongan perisian jangka panjang dan penurunan ciri juga bermakna telefon akan menjadi lebih baik dari semasa ke semasa.
 • Mungkin satu-satunya sebab untuk menjauhkan diri adalah jika anda mahukan pengalaman Pro/Ultra mewah atau jika anda sudah memiliki Pixel 6.

📷 Kamera cincin digunakan untuk mengawal dan mengawasi pekerja penghantaran yang terlalu bekerja: Laporan baharu mengenal pasti arah aliran ‘tingkah laku bos’ dalam kalangan pelanggan, didayakan oleh pengawasan kamera Ring, yang melihat pelanggan mengurus pekerja penghantaran dengan berkesan. Penulis mengatakan Amazon telah “berjaya mengubah apa yang pernah menjadi kos buruh (iaitu, menyelia kerja dan perlindungan aset) kepada aliran hasil” melalui jualan kamera Ring. (Papan induk).

Ulasan Google Pixel Watch: Ulasan Pixel Watch kami juga disiarkan secara langsung dan AA rakan sekerja Kaitlyn Cimino berpendapat ia adalah jam tangan Wear OS yang bagus tetapi bukan jam tangan yang benar-benar hebat (Android Authority).

Keseronokan Jumaat

Aliran salad Bintang Harian

Salah satu berita politik terbesar meletus semalam apabila Liz Truss mengumumkan dia akan melakukannya meletak jawatan sebagai Perdana Menteri UK. Dan ternyata dia tidak dapat bertahan lebih lama daripada salad. Ya, UK Bintang Harian tabloid bermula a siaran langsung di YouTube awal bulan ini, hanya menunjukkan selada.

Sebagai Daftar nota, strim itu datang selepas lajur 11 Oktober masuk Pakar ekonomi. Ruangan itu menegaskan bahawa Truss mempunyai kuasa politik sebenar untuk tempoh masa yang lebih singkat daripada jangka hayat selada. Sudah tentu, secara teknikal PM berkuasa selama 44 hari.

Tidak perlu dikatakan, salad yang ditunjukkan dalam strim langsung tidak betul-betul segar pada masa Truss mengumumkan peletakan jawatannya, tetapi ia juga tidak dalam bentuk yang mengerikan. Dan juga Bintang Harian sedang memerah salad untuk semua nilainya (seolah-olah peliknya), malah membuka akaun Cameo supaya orang ramai boleh membayar untuk mesej video daripadanya.

Selamat hari raya!
Hadlee Simons, Editor

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Daily Authority: 📱 Ulasan Pixel 7 kami ada di sini
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker