Berita Teknologi

Apakah pendapat anda tentang ujian penanda aras untuk telefon pintar?

Robert Triggs / Android Authority

Apl penanda aras ialah salah satu ukuran prestasi yang paling kerap disebut untuk telefon pintar hari ini. Apl ini meletakkan telefon melalui satu siri beban kerja, menguji CPU, GPU dan/atau keseluruhan sistem.

Walau bagaimanapun, kami ingin tahu tentang pendapat pembaca kami tentang ujian penanda aras untuk telefon pintar. Jadi teruskan dan jawab tinjauan pendapat kami di bawah, dan tinggalkan ulasan jika anda ingin menghuraikannya.

Apakah pendapat anda tentang ujian penanda aras?

5465 undi

Kami boleh memahami jika ini adalah ukuran utama anda bagi kuasa telefon, kerana prestasi dunia sebenar kadangkala sukar untuk diukur. Kemudian sekali lagi, kita juga dapat melihat mengapa orang akan mengatakan ia adalah salah satu daripada beberapa faktor yang mereka ambil kira,

Kita juga boleh melihat mengapa orang akan mengatakan mereka tidak mengambil berat tentang penanda aras. Ujian ini biasanya terdiri daripada beban kerja sintetik yang tidak selalu menggambarkan pengalaman dunia sebenar anda. Tambahan pula, kami juga pengeluar telah menipu dalam ujian penanda aras ini selama bertahun-tahun. Seorang Googler juga baru-baru ini berkata bahawa pasukan itu “sangat selesa” dengannya Piksel tidak menang pada penanda aras, sebaliknya memfokuskan pada ciri dikuasakan AI.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah pendapat anda tentang ujian penanda aras untuk telefon pintar?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker