Berita Teknologi

Amazon membayangkan pelancaran siri Pixel 7a yang akan berlaku, atau adakah ia?

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Amazon kini membenarkan pengguna mendaftar untuk e-mel yang berkaitan dengan pelancaran Pixel 7a.
  • Ada kemungkinan bahawa ini mungkin salah taip dan dimaksudkan untuk siri Pixel 7.
  • Peruncit itu telah membocorkan telefon pintar secara tidak sengaja sebelum ini.

Google mengeluarkan Pixel 6a kembali pada bulan Julai, membawa tanda harga $450, pemproses Tensor yang agak besar, dan Ciri perisian eksklusif piksel. Kini, nampaknya Amazon mungkin sedang bersiap sedia untuk pelancaran Pixel 7a.

A GSMArena tipster melihat pilihan langganan e-mel untuk “pengumuman pelancaran keluarga Google Pixel 7a.” Kami dapat mengesahkan secara bebas bahawa pilihan ini tersedia di tapak web Amazon (Akaun Anda > Langganan E-mel Anda > Semak Imbas Semua Langganan), dan anda sememangnya boleh melanggan untuk mendapatkan pemberitahuan. Lihat tangkapan skrin pilihan di bawah.

Langganan e-mel pelancaran keluarga Google Pixel 7a

Terdapat beberapa sebab untuk mengambil berita ini dengan sedikit garam. Untuk satu, Pixel 6a berumur kurang daripada enam bulan, jadi ini akan menjadi keluaran yang sangat awal untuk Google. Kemudian sekali lagi, Nikkei Asia perkara yang rumit apabila ia melaporkan awal bulan ini bahawa Google merancang untuk menghasilkan empat juta unit telefon bajet yang tidak dinamakan untuk pelancaran awal tahun depan.

Kami juga berhati-hati tentang penyenaraian Amazon ini kerana ia juga menyebut jam tangan. Walau bagaimanapun, Google baru sahaja melancarkan jam tangan pintar pertamanya (the Jam Tangan Pixel) awal bulan ini.

Sama ada cara, terdapat setiap peluang Amazon melakukan kesilapan menaip dan pemberitahuan ini sebenarnya berkaitan dengan Siri Pixel 7 dan Pixel Watch. Tetapi ada kemungkinan bahawa peruncit dalam talian telah mengeluarkan telefon pintar baharu secara tidak sengaja lebih awal daripada jadual — lagipun ia bukan kali pertama ini berlaku.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Amazon membayangkan pelancaran siri Pixel 7a yang akan berlaku, atau adakah ia?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker