Berita Teknologi

Adakah menutup Stadia keputusan yang tepat untuk Google?

Google mengejutkan hampir tiada sesiapa semalam apabila ia mengumumkan bahawa ia akan menghentikannya Stadia perkhidmatan penstriman permainan. Platform ini hanya wujud selama kurang dari tiga tahun tetapi hanya mencapai sedikit dalam cara penerimaan luas.

Oleh itu, dengan mengambil kira berita terkini ini, kami ingin bertanya kepada anda sama ada anda fikir menutup Stadia adalah langkah yang betul untuk Google. Anda boleh menjawab soalan ini melalui tinjauan pendapat di bawah dan tinggalkan komen jika anda mempunyai lebih banyak perkara di fikiran anda.

Adakah menutup Stadia adalah langkah yang betul untuk Google?

99 undi

Kami boleh memahami sebab orang akan mengundi “ya,” kerana platform tidak menikmati penggunaan yang meluas dan Google juga mengambil masa untuk membawa perkhidmatan ke lebih banyak pasaran. Perlu diingat juga bahawa Stadia menghendaki pengguna membeli permainan individu untuk sebahagian besar, yang bertentangan dengan trend yang semakin meningkat bagi perkhidmatan makan-makan-makan-semua seperti Pas Permainan Xbox.

Sebaliknya, kami tidak akan terkejut jika orang mengundi “tidak.” Stadia adalah teknologi yang agak radikal, dan idea untuk bermain permainan tanpa menggunakan konsol atau PC yang mahal adalah benar-benar canggih. Paling penting, mereka yang mempunyai keadaan ideal boleh menikmati visual terkemuka yang biasanya memerlukan perkakasan yang lebih mahal. Oleh itu, kita boleh memahami sebab sesetengah orang merasakan masih ada ruang untuk membuat perubahan perniagaan/strategi dan bukannya menarik sepenuhnya palam.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Adakah menutup Stadia keputusan yang tepat untuk Google?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker