Berita Teknologi

Tinjauan: Adakah OnePlus 10T panas atau tidak?

Ryan Haines / Android Authority

OnePlus melangkau OnePlus 10 standard awal tahun ini untuk memihak kepada OnePlus 10 Pro sahaja, tetapi syarikat itu masih melihat ia sesuai untuk melancarkan OnePlus 10T hari ini.

Apa pendapat anda tentang telefon baharu itu? Adakah ia bahan panas atau sesuatu yang merindui? Itulah tinjauan pendapat yang kami tampilkan hari ini, jadi beritahu kami dengan memilih pilihan di bawah.

OnePlus 10T: Panas atau tidak?

276 undi

OnePlus 10T kelihatan seperti cadangan yang cukup kukuh di atas kertas. Anda mempunyai cipset Snapdragon 8 Plus Gen 1, bateri 4,800mAh dan kelajuan pengecasan berwayar 150W yang sangat pantas. Anda juga mendapat sistem antena 360 darjah untuk sambungan wayarles yang dipertingkatkan dan skrin OLED 6.7 inci FHD+ 120Hz.

Dengan berkata demikian, OnePlus 10T kelihatan seperti satu langkah ke belakang daripada OnePlus 9 dalam beberapa cara. Telefon yang lebih lama mempunyai sistem kamera belakang yang lebih baik di atas kertas, penalaan kamera Hasselblad, peluncur amaran dan pengecasan tanpa wayar (walaupun bukan pada varian India). Namun, telefon baharu ini membawakan pengecasan yang lebih pantas, bateri yang lebih besar, dan silikon terkini dengan harga $649, menjadikannya lebih murah daripada OnePlus 9 pada pelancaran.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan: Adakah OnePlus 10T panas atau tidak?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker