Berita Teknologi

Galaxy S22 One UI 5 beta kini mendarat di beberapa pasaran (Kemas kini)

Ryan Haines / Android Authority

TL;DR

  • Samsung telah menolak One UI 5 beta di Jerman.
  • Beta tersedia untuk telefon siri Galaxy S22.
  • Syarikat itu telah mengumumkan pelancaran di beberapa pasaran lain, termasuk AS.

Kemas kini: 21 Ogos 2022, 1:15 PTG ET: Samsung kini telah mengumumkan senarai pasaran yang mendapat One UI 5 beta pada tapak pembangunnya. Selain Jerman, mereka termasuk China, India, Poland, Korea Selatan, United Kingdom dan Amerika Syarikat.

Sekali lagi, pemilik telefon Samsung Galaxy S22 perlu memuat turun apl Ahli Samsung dan kemudian melalui proses pendaftaran “Pendaftaran untuk Program Beta Satu UI” untuk mengambil bahagian.

Cerita asal: 5 Ogos 2022 7:21 PG ET: Kami semakin hampir dengan Android 13 pelancaran, jadi ini bermakna kami juga semakin hampir dengan One UI 5 yang stabil untuk telefon Samsung. Tidak sabar menunggu kemas kini stabil dilancarkan? Kemudian anda akan gembira mengetahui bahawa Samsung memulakan pelancaran beta One UI 5 untuk Siri Galaxy S22.

Samsung mengesahkan mengenainya Forum komuniti bahawa ia memulakan beta One UI 5 berasaskan Android 13 di Jerman hari ini. Ini terpakai kepada model Galaxy S22, S22 Plus dan S22 Ultra. Kemas kini khabarnya mempunyai versi perisian tegar S90xBXXU2ZHV4.

Galaxy S22 One UI 5 beta Gaschi78

Anda perlu mendaftar dalam apl Ahli Samsung untuk bermula, di bawah sepanduk “Program beta Satu UI”. Syarikat itu mengatakan bahawa arahan lanjut akan dikeluarkan melalui aplikasi. Walau bagaimanapun, Samsung memberi amaran kepada pengguna bahawa anda perlu membuat sandaran data penting dan pembayaran tanpa sentuh serta beberapa apl pihak ketiga mungkin tidak berfungsi akibatnya.

Belum ada perkataan mengenai pelancaran untuk pasaran lain. Tetapi Samsung Jerman berkata program beta akan dihadkan kepada 500 pengguna pertama. Kami menjangkakan had yang sama ini mungkin berlaku untuk wilayah lain. Walau bagaimanapun, adalah wajar bahawa beta akan mendarat di pasaran lain tidak lama lagi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Galaxy S22 One UI 5 beta kini mendarat di beberapa pasaran (Kemas kini)
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker