Berita Teknologi

Telefon Samsung Galaxy S20, S21 dan S22 mula mendapat tampung keselamatan Ogos 2022

C. Scott Brown / Android Authority

  • Samsung telah mula melancarkan kemas kini keselamatan Ogos 2022 di bahagian Eropah.
  • Telefon Galaxy S20, S20 dan S22 adalah yang pertama menerima kemas kini.
  • Lebih banyak pasaran akan menerima tampalan itu dalam beberapa hari dan minggu akan datang.

Samsung terus mengotakan janjinya apabila ia datang kepada kemas kini yang tepat pada masanya. Sehingga berita ini ditulis, ia hanya 29 Julai, tetapi itu tidak menghalang Samsung daripada mula melancarkan kemas kini keselamatan Ogos 2022 lebih awal. mengikut Polis Android kemas kini telah melanda pemilik bertuah Samsung Galaxy S20, Galaxy S21atau Galaxy S22 telefon di Jerman. Pasaran lain mungkin akan mendapat kemas kini yang sama tidak lama lagi.

Menurut changelog, nampaknya tiada ciri baharu atau penambahbaikan dalam kemas kini ini. Ini kebanyakannya untuk meningkatkan keselamatan telefon, bersama-sama dengan pernyataan samar-samar, “Kestabilan keseluruhan fungsi bertambah baik”.

Bergantung pada jadual waktu pembawa wayarles anda, mungkin beberapa minggu sebelum kemas kini OTA ini tersedia untuk setiap telefon pintar yang kini disokong oleh Samsung. Jika anda percaya kemas kini tersedia di rantau anda, anda hanya boleh mengetik pada tetapan apl pada telefon Samsung anda, kemudian pilih Kemas kini perisiandan akhirnya, ketik pada muat turun dan pasang pemilihan. Jika kemas kini tersedia, ia harus memuat turunnya dengan cepat. Jika tidak, anda hanya boleh menunggu sehingga pembawa anda menghantar pemberitahuan kepada telefon anda yang menyatakan kemas kini sudah sedia.

Seronok melihat Samsung bersikap proaktif dengan kemas kini, malah lebih hebat Google dari semasa ke semasa. Lagipun, ini adalah standard emas yang kami benar-benar ingin lihat daripada semua pembuat telefon Android.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Telefon Samsung Galaxy S20, S21 dan S22 mula mendapat tampung keselamatan Ogos 2022
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker