Berita Teknologi

Papan Pemuka Permainan Google mungkin tidak lagi menjadi telefon Pixel yang eksklusif

  • Papan Pemuka Permainan, ciri yang ditambahkan dalam Android 12 untuk telefon Pixel, mungkin akan berkembang ke peranti Android lain tidak lama lagi.
  • Itulah yang dibayangkan dalam log perubahan Kemas Kini Sistem Google baharu.
  • Masih belum jelas bila ini akan berlaku, atau pada peranti yang mana.

Bila Android 12 telah dikeluarkan pada tahun 2021, ia menambah ciri baharu, Papan Pemuka Permainan. Hanya dengan satu tangkapan, ia kini hanya tersedia untuk Pixel Google telefon. Kini terdapat bukti bahawa kita boleh melihat ciri ini berkembang kepada lebih banyak peranti Android.

Ciri itu sendiri menghasilkan tindanan di atas mana-mana permainan yang anda mainkan pada telefon Pixel anda. Ia membolehkan anda mengakses prestasi lebih tinggi dengan cepat daripada telefon anda, dan bukannya menjimatkan prestasi untuk hayat bateri. Ia juga menawarkan cara pantas untuk menstrim secara langsung permainan anda melalui YouTube, bersama-sama dengan mengakses pencapaian Google Play anda dengan cepat dan banyak lagi. Dalam yang baru Log perubahan Kemas Kini Sistem Google (melalui Polis Android), ia menyatakan tentang Papan Pemuka Permainan, “Tersedia pada peranti terpilih yang menjalankan Android T.”

Tepat apa yang dimaksudkan itu masih di udara. mengikut Polis Androidyang baru dilancarkan Pixel 6a akan mendapat sokongan Papan Pemuka Permainan apabila ia dikemas kini untuk Android 13, yang boleh datang pada awal bulan Ogos. Selain itu, kami tidak mempunyai maklumat lanjut tentang pengembangan ciri ini. Mudah-mudahan, kami akan mendapat sedikit penjelasan tidak lama lagi.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Papan Pemuka Permainan Google mungkin tidak lagi menjadi telefon Pixel yang eksklusif
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker