Berita Teknologi

Kebanyakan anda mempunyai sekurang-kurangnya minat dalam Pixel Pass

Eric Zeman / Android Authority

milik Google Pixel Pass telah tersedia buat sementara waktu sekarang, membolehkan pengguna AS merebut telefon Pixel dan pelbagai perkhidmatan lain untuk satu bayaran bulanan. Ia sememangnya menjimatkan wang anda dalam jangka masa panjang, walaupun kami merasakan Google menyukarkan untuk mendaftar jika anda sudah menggunakan perkhidmatan mereka.

Adakah Android Authority pembaca sebenarnya berminat dengan Pixel Pass, walaupun? Itulah soalan yang kami ajukan sekeping pendapat kami pada hujung minggu. Begini cara anda menjawab tinjauan pendapat ini.

Adakah anda berminat dengan Pixel Pass?

Keputusan

Hanya lebih 950 undian telah diberikan dalam tinjauan pendapat ini, dan ternyata pilihan yang paling popular ialah “mungkin, saya sedang mempertimbangkannya,” dengan 44.9% undian. Ini menunjukkan bahawa orang ramai tertarik dengan Pixel Pass, tetapi komen pembaca sememangnya bersetuju dengan C Scott Brown kami sendiri apabila ia melibatkan proses pendaftaran yang sukar.

Dengan berkata demikian, pilihan kedua paling popular ialah “tidak, saya tidak berminat dengan Pixel Pass,” menyumbang 33% undian yang besar. Membundarkan tiga teratas ialah “ya, saya ingin mendaftar tidak lama lagi,” dengan 14.51% undian.

Berkaitan: Semua yang anda perlu tahu tentang Google

Akhir sekali, 7.57% responden berkata mereka telah pun mendaftar untuk Pixel Pass. Masuk akal bahawa kita akan melihat sebilangan kecil orang yang mendaftar memandangkan ia terhad kepada AS dan bahagian pasaran barisan Pixel agak kecil di rantau ini. Namun begitu, tinjauan pendapat menunjukkan bahawa dua pertiga daripada responden sama ada mendaftar minat dalam Pixel Pass atau mengatakan bahawa mereka sudah pun memilikinya.

Komen

  • Kenneth McConkie: Saya hampir mempertimbangkan perkara ini untuk telefon semasa saya, tetapi saya mempunyai langganan Keluarga Premium YouTube dan saya tidak sanggup melepaskan rakan dan keluarga saya daripadanya. Mereka PERLU menyokong rancangan keluarga. Walaupun saya terpaksa membatalkan dan menyertai semula, tidak mengapa jika saya boleh memilih pelan keluarga. Pelan Google One 200GB akan menjadi peningkatan kepada pelan 100GB semasa saya. Dan Play Pass juga bagus. Saya akan menaik taraf kepada Pixel 7 Pro apabila ia keluar. Jika ia menyokong sub keluarga YouTube pada masa itu, saya akan mendapat Pixel Pass.
  • Joseph Hicks: Mahu mendaftar untuknya apabila saya membeli Pixel 6 Pro tetapi saya pengguna Google Apps legasi. dinafikan. Bersama-sama dengan banyak ciri dan perkhidmatan lain dalam ekosistem Google…
  • Brandon: Terpaksa membatalkan premium YouTube saya yang sedia ada adalah kesakitan yang paling teruk. Bukan sahaja saya kini membayar lebih untuk itu kemudian saya pada asalnya menggunakan rancangan lama saya tetapi kerana saya terpaksa menunggu mereka menghantar telefon saya, saya tidak mempunyai premium sama sekali selama 2 bulan.
  • KaiVallon: Saya mendapat pas supaya saya boleh menaik taraf piksel 2 xl saya, saya juga mendapati mendaftar sebagai menjengkelkan dan saya sangat gementar untuk membatalkan semua langganan saya sebelum memulakan langganan baharu. Selain itu, saya dan pasangan saya berkongsi pelan keluarga Spotify tetapi kerana saya tidak dapat mengatur untuk kami berdua menggunakan muzik YouTube, kami masih menggunakan Spotify.
  • Brooks: Saya baru-baru ini menaik taraf daripada piksel 4xl kepada 6 pro dan memilih pas piksel semasa pembayaran. Selepas menghalakan saya melalui lencongan pantas untuk membatalkan premium YouTube, yang mengambil masa kira-kira 3 minit, saya bersedia untuk pergi. Mendapat e-mel pengesahan dalam masa 10 minit yang memberitahu saya bahawa pas main dan YouTube telah diaktifkan. Dapat telefon dua hari kemudian. Saya dapat melihat isu itu jika anda mempunyai rancangan keluarga, tetapi saya mendapati prosesnya agak mudah dan tidak menyusahkan.
  • Pat H. Otto: Saya telah mendaftar untuk Pixel Pass dan isu saya ialah dengan Synchrony. Mereka tidak tahu cara mengebil saya jadi bil bulanan saya ialah $45 + cukai. Selepas banyak perbualan dengan mereka dan dengan Google saya menyerah. Selepas 6 bulan saya membatalkan dan menyimpan telefon. Suami saya, yang mendaftar melalui Fi tidak mempunyai masalah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Kebanyakan anda mempunyai sekurang-kurangnya minat dalam Pixel Pass
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker