Berita Teknologi

Imej baharu Wear OS 3.5 dan One UI Watch 4.5 yang bocor

TL;DR

  • Kebocoran baharu daripada ciri pratonton Evan Blass Wear OS 3.5 dan One UI Watch 4.5, termasuk muka jam baharu.
  • Sorotan bocor termasuk papan kekunci QWERTY baharu dan kemasukan suara lancar, serta pilihan penyesuaian kebolehaksesan yang lain.
  • Kebocoran itu juga menggambarkan fungsi dwi-SIM.

Dengan sedikit ulasan, pembocor yang dipercayai Evan Blass menurunkan beberapa imej di Twitter, melihat pratonton perkara yang boleh diharapkan pengguna untuk mencari dalam Wear OS 3.5 dan One UI Watch 4.5. Baru muka menonton dan tweak kepada fungsi kebolehaksesan adalah antara ciri digambarkan.

Wears OS 3.5 One UI Watch 4.5 termasuk peningkatan keterlihatan dan pembetulan warna.

Pengguna kini akan mempunyai keupayaan untuk melaraskan audio yang dipancarkan daripada jam tangan pintar mereka dari segi keseimbangan kiri/kanan. Begitu juga, interaksi dan ketangkasan juga boleh dilaraskan sejauh tempoh ketik dan pintasan kebolehcapaian tekan dua kali. Akhir sekali, peningkatan keterlihatan baharu termasuk pembetulan warna dan pilihan untuk menggunakan salah satu daripada empat penapis warna.

Wear OS 3.5 One UI Watch 4.5 menyerlahkan papan kekunci baharu, input suara dan kefungsian dwi SIM.

Sebenarnya β€œmengikuti Apple Watch”, kebocoran itu juga menggambarkan bahawa papan kekunci QWERTY menuju ke lebih banyak pergelangan tangan Wear OS. Input suara juga sedang dalam usaha. Satu imej menunjukkan bahawa tekan dua kali mudah butang tindakan peranti akan mengaktifkan ciri pada mana-mana skrin. Kedua-dua peningkatan ini sepatutnya membantu menyelaraskan penggunaan pengguna dan menjadikan pemesejan lebih pantas. Dalam nada yang sama, set imej terakhir juga menunjukkan fungsi dwi-SIM. Ini akan membolehkan pengguna memilih SIM yang hendak diakses dari pergelangan tangan mereka untuk panggilan dan mesej.

jangan ketinggalan: Semua yang kita ketahui tentang Galaxy Watch 5,

Kemungkinan kemas kini ini dan lain-lain akan tiba pada Galaxy Watch 5 yang dijangka akan turun pada musim panas ini. Sementara itu, banyak lagi jam tangan pintar layak untuk Wear OS 3 masih menunggu di dek.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Imej baharu Wear OS 3.5 dan One UI Watch 4.5 yang bocor
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker