Berita Teknologi

Berikut ialah kertas dinding James Webb untuk Android anda

C. Scott Brown / Android Authority

Selama 24 jam yang lalu, dunia telah dikejutkan dengan imej yang ditangkap oleh teleskop James Webb. Buat pertama kali dalam sejarah, kita mempunyai pandangan yang luar biasa terperinci di alam semesta kita. Tetapi bukankah lebih baik jika ada kertas dinding James Webb untuknya telefon awak?

jangan risau, Android Authority adakah anda dilindungi. Di sini, kami mempunyai empat imej daripada teleskop James Webb yang dikecilkan agar sesuai dengan paparan telefon Android anda. Ini datang terus daripada imej asal, yang besar β€” ​​kita bercakap 130MB+ pada resolusi 14,575 x 8,441 piksel. Kami telah memotong dan menolaknya kepada resolusi 1,440 x 1,440 yang lebih munasabah, jadi ia sepatutnya kelihatan hebat pada hampir semua peranti Android.

Lihat imej kertas dinding James Webb di bawah. Walau bagaimanapun, jangan muat turun imej terus dari halaman ini, kerana ia telah dimampatkan. Sebaliknya, pergi lebih jauh ke bawah dan muat turun semuanya dalam fail ZIP.

Lihat juga: Kertas dinding lalai daripada 90+ peranti Android

Kertas dinding James Webb

Di bahagian atas sebelah kiri, kami mempunyai Stephan’s Quintet dalam imej gabungan beberapa tangkapan. Di bahagian atas sebelah kanan, kami mempunyai Nebula Lingkaran Selatan yang menakjubkan. Di bahagian bawah sebelah kiri, kami mempunyai imej medan dalam yang pertama dikeluarkan secara terbuka. Dan, akhirnya, di bahagian bawah sebelah kanan kita mempunyai Carina Nebula yang menggugah rahang.

Untuk mendapatkan kertas dinding James Webb pada telefon anda, tekan butang di bawah. Itu akan membolehkan anda memuat turun fail ZIP dengan keempat-empat imej 1440p tanpa sebarang pemampatan. Nyahzip fail itu dan kemudian pilih kertas dinding yang paling anda sukai.

Akhir sekali, jangan lupa bahawa kami mempunyai himpunan kertas dinding mingguan yang dipanggil Kertas Dinding Rabu. Kami suka menyiarkan foto daripada pembaca kami dalam siri mingguan ini, jadi semak ansuran terkini dan hantarkan gambar terbaik anda kepada kami!

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Berikut ialah kertas dinding James Webb untuk Android anda
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker