Berita Teknologi

Tiada Samsung Galaxy S22 FE? Kilang khabar angin mengatakan talian FE akan berakhir tahun ini.

Kris Carlon / Android Authority

TL;DR

  • Khabar angin goyah mencadangkan tidak ada Samsung Galaxy S22 FE — atau mana-mana telefon FE baharu.
  • Samsung mungkin menangguhkan barisan kerana kekeliruan portfolio.
  • Khabar angin itu goyah, jadi jangan bawa ke bank dulu.

Pada tahun 2020, Samsung menghebohkan kami dengan Samsung Galaxy S20 FE. Ia menawarkan kebanyakan spesifikasi penting telefon pintar Galaxy S20 $999 sambil mengurangkan harga kepada hanya $699. Ia adalah salah satu telefon kegemaran kami tahun ini.

The Galaxy S21 FE, walaupun, kurang dialu-alukan. Dengan pendaratan Galaxy S21 pada harga hanya $799, harga $699 model Edisi Peminat tidak cukup menarik, terutamanya untuk pengorbanan yang perlu anda lakukan. Terdapat kemungkinan Samsung boleh memperoleh kembali kepercayaan dengan Samsung Galaxy S22 FE yang dijangkakan — walau bagaimanapun, khabar angin baharu mengatakan bahawa telefon mungkin tidak akan datang.

Menurut “berbilang sumber” tanpa nama bercakap dengan SamMobile, Samsung mungkin berfikir untuk membunuh keseluruhan barisan Edisi Peminat. Ini bermakna tiada Galaxy S22 FE atau mana-mana model FE lain pada masa hadapan.

Tidak dinafikan, khabar angin ini adalah goyah. SamMobile nampak yakin mengenainya, tetapi ia telah salah pada masa lalu. Dalam erti kata lain, jangan ambil ini sebagai sesuatu yang diberikan.

Sekiranya Samsung mematikan barisan Edisi Peminat?

282 undi

Namun, khabar angin itu memang masuk akal. Galaxy S20 FE sangat hebat kerana telefon Galaxy S20 sangat mahal. Memandangkan Samsung telah menurunkan harga untuk baris itu, model Edisi Peminat kurang masuk akal. Selain itu, peningkatan kualiti Siri Galaxy A Samsung menjadikan kewujudan model Edisi Peminat bagi telefon Galaxy S terkini seperti tidak relevan.

Kita perlu melihat bagaimana khabar angin ini berlaku. Sementara itu, tekan tinjauan pendapat kami di atas untuk memberitahu kami pendapat anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tiada Samsung Galaxy S22 FE? Kilang khabar angin mengatakan talian FE akan berakhir tahun ini.
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker