Berita Teknologi

OnePlus 10 menyebabkan kebocoran, tetapi pendekatan dengan berhati-hati

TL;DR

  • Satu set render yang bocor didakwa menggambarkan reka bentuk OnePlus 10.
  • Telefon ini kelihatan sangat mirip dengan 10 Pro tetapi dengan beberapa perbezaan yang ketara.
  • Paparan adalah berdasarkan paparan “prototaip awal” telefon, jadi ia boleh menjadi sangat tidak tepat.

Setakat ini, OnePlus telah melancarkan dua telefon dalam 10 sirinya: the 10 Pro dan juga 10R. Menariknya, model vanila itu belum menjadi kenyataan, tetapi khabar angin mencadangkan ia mungkin akan dilancarkan pada satu ketika pada separuh kedua tahun ini.

Hari ini, melalui OnSiteGo, kami mempunyai beberapa pemaparan bocor tentang apa yang boleh menjadi OnePlus 10. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perkara yang perlu diberi perhatian tentang pemaparan ini. Pertama, mereka tidak berdasarkan fail CAD seperti yang biasa kita lihat daripada pembocor seperti Steve Hemmerstoffer. Sebaliknya, ia berdasarkan “unit prototaip awal” seperti yang dilihat oleh pembocor Yogesh Brar. Brar mempunyai rekod prestasi yang cukup kukuh untuk kebocoran setakat ini, tetapi ketepatan render ini pastinya tidak diberikan.

Lihat juga: Sejarah keseluruhan barisan OnePlus setakat ini

Juga, tidak jelas sama ada paparan ini benar-benar menggambarkan model vanila 10. Ada kemungkinan OnePlus boleh melancarkan ini dengan nama yang berbeza, dengan OnePlus 10T menjadi pesaing. Pada asasnya, ambil rendering ini dengan sebutir garam yang besar.

Penyampaian OnePlus 10 yang didakwa

Walaupun terdapat goncangan kebocoran ini, rendering ini nampaknya masuk akal. Bahagian belakang telefon kelihatan sama seperti OnePlus 10 Pro, jadi DNAnya ada di sana. Modul kamera, bagaimanapun, nampaknya jauh lebih besar.

Bahagian hadapan telefon kelihatan sama dengan potongan paparan berpusat. Walau bagaimanapun, bahagian tepi telefon agak misteri. Butang kelantangan berada di sebelah kiri, seperti biasa, dan butang kuasa di sebelah kanan, juga seperti biasa. Tetapi di manakah peluncur amaran? Jika pemaparan ini tepat, ini akan menjadi telefon peringkat perdana pertama daripada syarikat yang menggugurkan salah satu ciri paling terkenalnya.

Masa akan menentukan sama ada rendering ini terbukti tulen. Kita perlu menunggu dan melihat apa yang ada dalam fikiran OnePlus untuk siri 10, yang pantas menjadi portfolio talian utama yang paling mengelirukan pernah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: OnePlus 10 menyebabkan kebocoran, tetapi pendekatan dengan berhati-hati
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker