Berita Teknologi

Lebih berkuasa daripada OnePlus 10 Pro?

Jika terdapat sebarang kekaburan tentang OnePlus 10T, ia tidak lagi wujud. Telefon itu baru sahaja bocor dalam semua kegemilangannya, terima kasih kepada pendusta Steve Hemmerstoffer dan orang ramai SmartPrix.

Render telefon yang disediakan oleh OnLeaks adalah berdasarkan unit pengeluaran telefon. Gelangsar amaran telah hilang, dan OnePlus juga telah bermain-main dengan peletakan kamera belakang. Denyar kini berada di bahagian atas berbanding OnePlus 10 Pro, yang mempunyainya di bahagian bawah. Benjolan kamera juga tidak bergabung dengan bingkai seperti yang berlaku pada 10 Pro.

Untuk reka bentuk, OnePlus dilaporkan telah memilih bingkai plastik dengan kaca belakang. Telefon ini dikatakan menampilkan paparan FHD+ LTPO AMOLED 6.7 inci dengan kadar penyegaran 120Hz. Ia dijangka akan dikuasakan oleh Snapdragon 8 Plus Gen 1 cip berkahwin dengan sehingga 12GB RAM dan storan dalaman sehingga 256GB.

Persediaan tiga kamera di bahagian belakang dilaporkan terdiri daripada sensor utama 50MP, kamera ultralebar 16MP dan penembak makro 2MP. Kamera 32MP dipercayai dapat menjaga swafoto.

Di tempat lain, OnePlus 10T dijangka membungkus bateri 4800mAh dengan sokongan pengecasan pantas 150W.

Telefon dalam pemaparan digambarkan dalam dua warna — hijau dan hitam. Walau bagaimanapun, laporan itu menyatakan bahawa ini mungkin bukan laluan warna pelancaran terakhir.

Apa pendapat anda tentang OnePlus 10T yang bocor

0 undi

Apa pendapat anda tentang pakej penuh? Ambil tinjauan pendapat kami dan tulis ulasan anda di bahagian di bawah.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Lebih berkuasa daripada OnePlus 10 Pro?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker