Berita Teknologi

Laporan: Jangka hayat bateri Pixel Watch mungkin tidak terlalu mengagumkan

TL;DR

  • Google Pixel Watch boleh menampilkan bateri 300mAh.
  • Jam tangan harus bertahan sehari penuh, walaupun tidak jelas ciri yang aktif dalam ujian.

Pengguna yang mahukan hayat bateri berbilang hari daripada yang akan datang Google Pixel Watch mungkin berada dalam kekecewaan.

Pixel Watch telah diperkenalkan di Google I/O, selepas bertahun-tahun khabar angin dan jangkaan. Salah satu soalan utama ialah jenis bateri yang boleh dipakai dan berapa lama ia akan bertahan. mengikut 9to5Google sumber, jam tangan baharu itu akan menampilkan bateri 300mAh yang akan bertahan sehingga satu hari dengan cas penuh.

Apa 9to5Google sumber tidak mendedahkan adalah keadaan di mana hayat bateri Pixel Watch diuji. Contohnya, tidak jelas sama ada paparan sentiasa hidup aktif atau sama ada penjejakan tidur telah digunakan. Ia juga tidak jelas sama ada pengecasan sehari penuh bermakna ia boleh digunakan sepanjang hari dan kemudian menjejaki tidur pengguna sepanjang malam tanpa dicas semula.

Memandangkan kemasukan lewat Google ke dalam pasaran boleh pakai, ia perlu melakukan sesuatu untuk membezakan dirinya daripada pemain yang terkenal. Memandangkan hayat bateri nampaknya tidak menjadi ciri pembezaan, hanya masa yang akan menentukan sama ada Google mempunyai sesuatu yang lain.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Laporan: Jangka hayat bateri Pixel Watch mungkin tidak terlalu mengagumkan
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker