Berita Teknologi

Apakah perkara pertama yang anda tukar pada telefon yang baru dibeli?

Ryan Haines / Android Authority

Salah satu keseronokan kecil dalam hidup ialah membuka kotak dan melaraskan telefon pintar serba baharu. Sukar untuk mengalahkan tempoh bulan madu itu dengan peranti baharu, tetapi pasti terdapat beberapa perkara yang anda ubah selepas proses persediaan awal selesai.

Oleh itu, dengan mengambil kira itu, kami ingin mengetahui perkara pertama yang anda ubah pada telefon pintar yang baru dibeli. Anda boleh memberitahu kami dengan mengambil tinjauan pendapat di bawah.

Apakah perkara pertama yang anda tukar pada telefon baharu?

181 undi

Hanya untuk menjelaskan, kami tidak bercakap tentang menambah sambungan Wi-Fi, menambah akaun Google anda, mendaftar cap jari, mengubah suai profil bunyi anda, menyambung ke alat lain (cth. fon telinga Bluetooth, alat rumah pintar) atau memuat turun apl kegemaran anda . Ini semua tugas yang kami harapkan sesiapa sahaja lakukan semasa menyediakan telefon baharu.

Sebaliknya, kita bercakap tentang mengubah suai aspek visual seperti pelancar atau kertas dinding, menukar tetapan paparan seperti kadar segar semula atau profil warna, mengubah tetapan bateri/pengecasan (cth melumpuhkan pengecasan dioptimumkan atau menukar profil bateri untuk apl tertentu), atau menukar tetapan berkaitan apl (seperti apl lalai atau pemberitahuan apl).

Adakah anda mengubah suai sesuatu yang tidak disenaraikan dalam tinjauan pendapat kami? Kemudian teruskan dan undi untuk “lain” dan tinggalkan ulasan dengan perubahan pertama yang anda buat pada telefon baharu.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Apakah perkara pertama yang anda tukar pada telefon yang baru dibeli?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker