Berita Teknologi

Anda benar-benar mahukan Tablet Nvidia Shield baharu

Hadlee Simons / Android Authority

Nvidia melancarkan satu-satunya Tablet Perisainya pada tahun 2014, menawarkan pengalaman tertumpu kepada permainan dan dalaman yang berkuasa untuk masa itu. Syarikat itu telah berpegang padanya TV perisai siri peranti Android TV sejak itu, walaupun.

Kami menulis satu sekeping pendapat minggu lepas meminta tablet Shield yang dibut semula, tetapi adakah anda berkongsi sentimen ini? Kami menyiarkan tinjauan pendapat di dalam artikel, dan berikut ialah keputusannya.

Adakah anda mahu melihat Tablet Perisai baharu?

Keputusan

Ini adalah tinjauan pendapat yang popular, menarik lebih 4,300 undian selepas kami menyiarkannya pada 18 Jun. Pilihan paling popular? Nah, 80.59% daripada responden berkata mereka sememangnya mahu melihat Tablet Nvidia Shield baharu, menjadikannya pemenang dengan banyak.

Kami boleh memahami sebab anda mengundi untuk pilihan ini, kerana peranti Android semasa Nvidia menikmati tahap kuasa yang sihat, komitmen yang tidak masuk akal untuk kemas kini perisian dan banyak ciri multimedia. Dan semua faktor ini kelihatan seperti idea yang baik untuk tablet. Platform Geforce Now (bersama-sama dengan perkhidmatan penstriman permainan lain) dan baik pulih tertumpu pada tablet Android hanya menghasilkan prospek yang lebih menarik.

Berkaitan: Google Stadia lawan Geforce Now β€” Mana satu yang sesuai untuk anda?

Sementara itu, 15.71% pembaca yang ditinjau mengatakan mereka sedang menunggu ciri dan/atau harga. Ini jelas penting, kerana sesuatu seperti tablet Android $1,200 tanpa ciri penebusan akan menjadi jualan yang sukar untuk Nvidia.

Akhirnya, hanya 3.7% responden berkata mereka tidak mahu melihat Tablet Nvidia Shield baharu. Sekurang-kurangnya seorang pembaca mencadangkan bahawa tablet berkuasa x86 akan menjadi idea yang lebih baik, selaras dengan tablet Windows tradisional. Pembaca lain menganggap bahawa tablet Android masih jauh lagi.

Komen

  • Yassin Maamoun: Saya mendapat tablet Shield saya sejak November 2014. Sungguh luar biasa, pengalaman permainan adalah yang terbaik memandangkan keterbatasan masa itu. Akan sangat berminat dengan versi but semula. Saya dapat melihat ia sangat berjaya jika mereka menaikkan saiz skrin kepada 9-10β€³, digabungkan dalam beberapa bulan Geforce NOW, dan menambah versi stylus yang disegarkan dan pengawal wayarles yang tersedia dengan yang pertama (yang kedua-duanya sangat bagus). Ia akan menjadi jualan yang sangat mudah kepada pelajar kolej, mereka boleh menggunakannya untuk mencatat nota dalam kelas, dan bermain di masa lapang mereka.
  • GammaRayTech: Bukankah peranti perisai pertama yang mempunyai skrin terbina dalam pengawal? Saya percaya ia mempunyai kipas penyejuk untuk cip tegra 3 di dalamnya? Itu kembali apabila peranti dan tablet android menyeronokkan! Sekarang saya mungkin lebih suka Nvidia mengeluarkan tablet Windows yang menggunakan APU x86. Gedung Google mempunyai permainan yang sangat sederhana pada masa ini. Sekurang-kurangnya pada zaman Tegra, peranti perisai mempunyai set permainan tersuai mereka sendiri untuk dijalankan pada perkakasan khusus mereka.
  • 10basetom: Saya tidak fikir begitu. Ia bukan masa yang sesuai untuk mana-mana tablet yang tidak dibuat oleh Apple. Pengalaman tablet pada Android meninggalkan banyak perkara yang diingini.
  • Daniel: Dek Stim. AMD menampar Nvidia tepat pada muka dengan pegang tangan ini. Terdapat ruang dalam pasaran mudah alih, tetapi tablet permainan “yang lain” tidak akan berpeluang menentang dek stim. Nvidia perlu menghasilkan sesuatu yang inovatif, tetapi saya tidak nampak itu berlaku apabila ia tidak berusaha untuk memastikan tablet perisai relevan.
  • Brett: Saya rasa dunia sentiasa mengambil berat tentang tablet. Dan Google hanya mengambil berat kerana ia mempunyai peranti baharu yang akan dijual. Saya rasa jika ia tiada apa-apa yang datang, ia tidak akan melakukan banyak perkara dengan tablet sama sekali.
  • Sang Arnab: Bukankah lebih masuk akal sebagai pegang tangan? Seperti suis nintendo, yang mempunyai SoC yang hampir sama dengan Shield, dengan semua perkara lain yang anda perlukan untuk bermain? Atau Dek Stim? Atau salah satu daripada pegang tangan atau peranti android lain yang berbeza-beza untuk memegang telefon anda, menambah pengawal? Rayuan di sini akan menjadi sokongan lama kepada peranti. Masalahnya, pada titik harga yang mungkin…terdapat banyak pilihan di luar sana dan tawaran android baharu mungkin tidak dapat diterima.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Anda benar-benar mahukan Tablet Nvidia Shield baharu
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker