Berita Teknologi

Tinjauan pendapat: Di manakah anda paling banyak menggunakan pembantu suara?

Pembantu suara ada di mana-mana hari ini. Anda boleh mencari pembantu AI seperti Pembantu Google, Siri, Bixby, dan lain-lain pada telefon anda, dalam kereta anda, pada tablet, pembesar suara pintar, jam tangan pintar dan banyak lagi peranti. Tetapi di manakah anda paling banyak menggunakannya?

Di manakah anda paling banyak menggunakan pembantu suara?

52 undi

Seperti penulis ini, adakah anda seorang yang hanya melihat utiliti pembantu suara semasa di dalam kereta atau pada pembesar suara pintar di rumah? Atau adakah anda seorang pengguna pembantu yang rakus yang mengeluarkan arahan suara dan pertanyaan pada bila-bila masa, di mana sahaja mereka boleh? Tabiat penggunaan anda juga mungkin berbeza bergantung pada pembantu yang anda gunakan.

Ambil tinjauan pendapat kami di atas dan beritahu kami tempat anda paling banyak berinteraksi dengan pembantu suara. Juga, sila hantarkan kepada kami talian di bahagian komen tentang pembantu digital pilihan anda dan cara anda memanfaatkannya sepenuhnya pada peranti pilihan anda.

Sumber Diterjemahkan oleh Google Translate: Tinjauan pendapat: Di manakah anda paling banyak menggunakan pembantu suara?
oleh [author_name]

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker